Julka89.89
Cudzie trwaj..
Ja mam łóżeczko dostawkę od początku tak sobie wymyśliłam ze chce i innego nie brałam pod uwagę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie, moja przyjaciółka ma taki przewijak nakładany na łóżeczko i jej się sprawdza Nawet nie musi stać cały czas na łóżeczku, ona go zdejmuje i stawia obok, nie zajmuje dużo miejsca. Tylko łóżeczko dostawne ma chyba inne wymiary niż standardowe więc musiałabyś upewnić się czy taki przewijak by pasował.
Ja tez mam termometr bezdotykowy i choć Młody ma 5lat to go używam w nocy. Temp. nie pokazuje tak dokładnie ale jak pokaże to czasem poprawiam i tak polecam.
Co do osłabienia to ja często mam tak po jedzeniu, puka mi bardzo serduszko i robi mi się słabo wiec siesta
Troszkę nie mogę sobie wyobrazić jakby miał wyglądać przewijak na łóżeczko dostawkę, chyba musiałby byc montowany po długości łóżeczka jak dach, więc chyba do rozkładania tylko na chwilkę
moja babcia mówiła, że złe myśli ściągają złe rzeczy więc staram się ich unikac choć w praktyce róznie bywa. Życzę samych dobrych myśliU mnie wielkimi krokami zbliża się zakup wózka, fotelika i łóżeczka i jak to ja, jestem trochę zatroskana, żeby tak wcześnie nie kupować, bo coś tam.... głupia ja
Kasiulka dziekuje za odpowiedz-powiem Ci ze masz racje-trzeba byc przygotowana na wszystko miec ciuszki wieksze mniejsze..Ale jak na poczatek fokusuje sie tylko na pajacach body kaftaniki hmm tez kupie chyba bo do getrow moze sie przydac...Agnes - ja wiem, że wszyscy mówią, że nie ma sensu kupować 56, że szybko wyrośnie..... No nie wiem..... Moja siostra urodziła 12 dni temu i mówi, że ma za mało ubranek!! Łukaszek urodził się wcale nie taki mały, bo 56cm i 3500g wagi. Licz 2 komplety ubrań na dzień - jak dla mnie minimum, bo dziecku może się ulać, zasikać..... Licząc 2 na dzień - czyli body i pajac/śpioszki, włączając pralkę co 2 dzień..... plus 1 dzień na wysuszenie..... no musisz mieć więcej niż jeden pajacyk i 3 body......
Moje dzieci też takie duże się rodziły i 56 nosiły przez pierwszy miesiąc.