reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

1462460692-1kmvcz.jpeg
my mamy takie dostawne, zwykła kołyska się nie sprawdziła, więc szukaliśmy tym razem innego rozwiązania :) na nim na pewno nie da się zamontować przewijaka. Z ciekawostek my kupiliśmy przewijak montowany na komode malm z ikea i jest świetny, ja sobie nie wyobrażam nie mieć przewijaka[emoji4]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

mam to samo lozeczko, ten sam kolor:) jako takie na dzien zeby miec dzidzie pod reka, zawsze mozna tez gdzies zabrac w podroz bo sie fajnie sklada ;)

reklama
Dorrsi no to moja porównując do Twojej szpitalnej hemoglobiny dużo lepsza. podejrzewam że normy w labku są autumatyczne dla zwykłego człowieka a nie cięzarnej.

Jak któraś z Was zagląda też do dziewczyn na FB zaapelujcie żeby napisały do nas tutaj chociaż raz w miesiącu jak się czują i dzidziolki czy zdrowe:) Ja początkowo po zalogowaniu tam nie wchodziłam bo nie czułam się dobrze w tej formie wypowiedzi no i uznalam, że wchodzenie by tylko czytać i samej się nie udzielać byłoby nie w porządku wobec dziewczyn a później to już nawet zapomniałam hasło bo konto stworzyłam na potrzeby kontaktu z dziewczynami..

Ja miałam taki przewijak i teraz będę miała identycznie. Ogromna ulga dla kręgosłupa, że nie trzeba się schylać i jeśli dobrze sobie przestrzeń zorganizujemy, to wszystko jest pod ręką - na komodzie, albo wisi na łóżeczku....

Ja też mam ten bezdotykowy, ktoś tu przed chwilą wrzucał do niego linka. Mam taki sam już 5 czy 6 lat (może i więcej) i jestem zadowolona.

O którym dokladnie piszesz bo dziewczyny wrzucaly linki do dwóch i nie wiem o który Tobie chodzi☺a jak masz sprawdzony to może taki zamówię

Zamówiłam go przed chwilą i do tego zwykły też, bo w domu mamy jeszcze rtęciowy;)

Który dokładnie zamówilas ??

Cześć dziewczyny, witam.
2. Niestety brak jogurtów i pobyt w szpitalu przysporzyl problem zaparć i uwierzcie to gorsze od zgagi :(
:*
Na zaparcia u mnie dobrze działa magnez. Jem codziennie 4 tabletki AS MAG FORTE (piszę z przerwą, żeby się nie ocenzurowało ;). Lekarka mówiła, że w kryzysowych sytuacjach mogę jeść max 8 na dzień. Jak jem regularnie, to nie mam problemów z zaparciam i ze stawianiem się brzucha, więc polecam ;)

Na zaparcia u mnie dobrze działa magnez. Jem codziennie 4 tabletki AS MAG FORTE (piszę z przerwą, żeby się nie ocenzurowało ;). Lekarka mówiła, że w kryzysowych sytuacjach mogę jeść max 8 na dzień. Jak jem regularnie, to nie mam problemów z zaparciam i ze stawianiem się brzucha, więc polecam ;)
na mnie niestety magnez działa w drugą stronę:) zaparciowo

Ooooo dziękuję, a to nowość bo ja zaparcia mam m.in. po magnezie ale takim z kroplowki ze szpitala, może to inny jakis? Ja magnez biorę ze względu na twardy brzuszek i krótka szyjkę 3x

Ooooo dziękuję, a to nowość bo ja zaparcia mam m.in. po magnezie ale takim z kroplowki ze szpitala, może to inny jakis? Ja magnez biorę ze względu na twardy brzuszek i krótka szyjkę 3x
Hmmm no to nie wiem ;) U mnie zdecydowanie działa. I jeszcze muszę pić dużo wody - to strasznie ważne. Bo jak nie piję, to od razu są problemy. Poza tym przez cukrzycę jem dużo błonnika (świeże warzywa, pełnoziarniste produkty, bardzo mało przetworzonych ciastek i słodyczy). Może pomoże ;)

reklama
No właśnie ja się teraz na tej wodzie skupię :) chleb zawsze jemy ciemny a jablka tylko łykam bo rozdawali wiec mam dostatek, zas brak słodyczy wyjdzie nam na dobre :) wczoraj już mi tak dało popalić ze naprawdę bałam się ze urodze. ..

Do góry