reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

1462460692-1kmvcz.jpeg
my mamy takie dostawne, zwykła kołyska się nie sprawdziła, więc szukaliśmy tym razem innego rozwiązania :) na nim na pewno nie da się zamontować przewijaka. Z ciekawostek my kupiliśmy przewijak montowany na komode malm z ikea i jest świetny, ja sobie nie wyobrażam nie mieć przewijaka[emoji4]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
a co to za kosz z roznymi fajnymi sprawami;)

reklama
Ta poduszka amortyzuje główkę podobno. Moze służyć do gondoli, fotelika a pozniej do spacerówki :) tez taka kupiłam mam nadzieje ze sie sprawdzi :)

Ta poduszka amortyzuje główkę podobno. Moze służyć do gondoli, fotelika a pozniej do spacerówki :) tez taka kupiłam mam nadzieje ze sie sprawdzi :)

a od którego miesiąca można używać??? :) jestem zielona w tym temacie. Najlepiej jak skarpetki kupuje-nigdy nie wiem jaki rozmiar na jaki wiek :D

dorris jaką masz hemoglobinę? Ja własnie odebrałam wynik. W tym labku automatycznie komputer podświetla wynik nie w normie i przy tym mam akurat wykrzyknik

ostatnio w szpitalu miałam 7,2 a normy w laboratorium szpitalnym od 8. Nic mi nie dali ttlko lekarz kazał jeśc buraki wątróbkę i brać witaminy. Ciekawe jaka jutro będzie. Musze też zrobić nadanie moczu i po raz drugo toxoplazmozę w dwóch klasach

Skoro u Ciebie się sprawdza, to chyba też się na niego zdecyduję, bo cena jak najbardziej akceptowalna :)

mi się sprawdza, choć mam też taki elektroniczny pod pachę.

Co do ubranek w rozmiarze to trzeba mieć, mój syn miał 58 cm jak się urodził a i tak bez problemu nosił na początku ubranka 56, bo 62 wisiały na nim ze względu na to, że noworodek cały cza prawie jest taki podkurczony.

reklama
Do góry