a co to za kosz z roznymi fajnymi sprawamimy mamy takie dostawne, zwykła kołyska się nie sprawdziła, więc szukaliśmy tym razem innego rozwiązania na nim na pewno nie da się zamontować przewijaka. Z ciekawostek my kupiliśmy przewijak montowany na komode malm z ikea i jest świetny, ja sobie nie wyobrażam nie mieć przewijaka[emoji4]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
reklama
paula_dabro
Fanka BB :)
Ta poduszka amortyzuje główkę podobno. Moze służyć do gondoli, fotelika a pozniej do spacerówki tez taka kupiłam mam nadzieje ze sie sprawdzi
Link do: Wyborcza.pl
czytałyście? Co trzeba mieć lub czego nie mieć pod kopułą by wyżyc się na dziecku.. w tym przypadku nawet dzieciach
czytałyście? Co trzeba mieć lub czego nie mieć pod kopułą by wyżyc się na dziecku.. w tym przypadku nawet dzieciach
a od którego miesiąca można używać??? jestem zielona w tym temacie. Najlepiej jak skarpetki kupuje-nigdy nie wiem jaki rozmiar na jaki wiekTa poduszka amortyzuje główkę podobno. Moze służyć do gondoli, fotelika a pozniej do spacerówki tez taka kupiłam mam nadzieje ze sie sprawdzi
Link do: Wyborcza.pl
dla mnie to szok....tak samo jak wyrok wczoraj ogłoszony za zabicie dziecka 2latka
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
dorris jaką masz hemoglobinę? Ja własnie odebrałam wynik. W tym labku automatycznie komputer podświetla wynik nie w normie i przy tym mam akurat wykrzyknik
ostatnio w szpitalu miałam 7,2 a normy w laboratorium szpitalnym od 8. Nic mi nie dali ttlko lekarz kazał jeśc buraki wątróbkę i brać witaminy. Ciekawe jaka jutro będzie. Musze też zrobić nadanie moczu i po raz drugo toxoplazmozę w dwóch klasach
Skoro u Ciebie się sprawdza, to chyba też się na niego zdecyduję, bo cena jak najbardziej akceptowalna
mi się sprawdza, choć mam też taki elektroniczny pod pachę.
Co do ubranek w rozmiarze to trzeba mieć, mój syn miał 58 cm jak się urodził a i tak bez problemu nosił na początku ubranka 56, bo 62 wisiały na nim ze względu na to, że noworodek cały cza prawie jest taki podkurczony.
Można pisać 100 razy a i tak będą te same pytania
Gdyby pojawiały się od różnych osób, nowych to by mnie nie dziwiło ale to mnie irytuje
reklama
Lizzy_
Fanka BB :)
Zamówiłam go przed chwilą i do tego zwykły też, bo w domu mamy jeszcze rtęciowymi się sprawdza, choć mam też taki elektroniczny pod pachę.