reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

1462460692-1kmvcz.jpeg
my mamy takie dostawne, zwykła kołyska się nie sprawdziła, więc szukaliśmy tym razem innego rozwiązania :) na nim na pewno nie da się zamontować przewijaka. Z ciekawostek my kupiliśmy przewijak montowany na komode malm z ikea i jest świetny, ja sobie nie wyobrażam nie mieć przewijaka[emoji4]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
a co to za kosz z roznymi fajnymi sprawami;)

reklama
Ta poduszka amortyzuje główkę podobno. Moze służyć do gondoli, fotelika a pozniej do spacerówki :) tez taka kupiłam mam nadzieje ze sie sprawdzi :)

Ta poduszka amortyzuje główkę podobno. Moze służyć do gondoli, fotelika a pozniej do spacerówki :) tez taka kupiłam mam nadzieje ze sie sprawdzi :)

a od którego miesiąca można używać??? :) jestem zielona w tym temacie. Najlepiej jak skarpetki kupuje-nigdy nie wiem jaki rozmiar na jaki wiek :D

dorris jaką masz hemoglobinę? Ja własnie odebrałam wynik. W tym labku automatycznie komputer podświetla wynik nie w normie i przy tym mam akurat wykrzyknik

ostatnio w szpitalu miałam 7,2 a normy w laboratorium szpitalnym od 8. Nic mi nie dali ttlko lekarz kazał jeśc buraki wątróbkę i brać witaminy. Ciekawe jaka jutro będzie. Musze też zrobić nadanie moczu i po raz drugo toxoplazmozę w dwóch klasach

Skoro u Ciebie się sprawdza, to chyba też się na niego zdecyduję, bo cena jak najbardziej akceptowalna :)

mi się sprawdza, choć mam też taki elektroniczny pod pachę.

Co do ubranek w rozmiarze to trzeba mieć, mój syn miał 58 cm jak się urodził a i tak bez problemu nosił na początku ubranka 56, bo 62 wisiały na nim ze względu na to, że noworodek cały cza prawie jest taki podkurczony.

reklama
Do góry