reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

A jest szansa ze moze to jakis wirus czy cos w sensie ze komus ktos sie wlamal na konto i trolluje? Czy to zywa prawdziwa osoba? Hmm nie znam sie na tych kwestiach ale kurcze, to jest TYLKO forum i jakies wylewanie swoich zali pisanie do ludzi z pretensjami i szkalowanie ich to troche szoker. Tym bardziej jesli ktos poswieca swoj cenny czas na to zeby ogarniac to forum i zeby byl tu porzadek

reklama
niestety nie dziewczyny...
ja zamiast teraz spac to siedze i przekazuje informacje administracji. Niech Oni sprawdza, latwiej jest "komus z zewnątrz" obiektywnie ocenic sytuacje.

Fazerkamm współczuję ale nie ma co sie przejmować. Komuś sie nudzi[emoji58] Jesteś dobrym moderatorem i super wszystko ogarniasz a jak kogoś zżera zazdrosc to jeho pronlem. Zablokuja go

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny
Co tu się dzieję? Ludzie są tacy odważni jak się nie stoi oko w oko.

Fazerkamm <3

Nieufna ty to pewnie odposałaś co nieco tej osobie, mam nadzieję.

Kurczę zapowiadali deszcz a tu słyszę ptaszki śpiewają, chmurek nie widać, słońce świeci. Może coś więcej popiore.

Witajcie z rana dziewuszki :)
Jestem nieprzytomna!! Zasnelam gdzie ok 3 w nocy, a o 7 synek mnie juz budzil żebyśmy jechali do koscila jajka poswiecic.. tak tak u mnie dopiero teraz Wielkanoc jest. Jejus jak ja przeżyje dzisiejszy dzien? Ehhh ide sie szykowac.
Udanej, spokojnej soboty zycze.

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry