Masz rację, nie rozmawiałam, zostałam tylko niejako przymuszona do obserwacji wymiany zdań i z tego wyciągnęłam wnioski bo dużo w tej wymianie zawarłyście ale już nie czytam, odhaczam jako przeczytane z góry. Przepraszam nie będę już do tego się odnosić, bez urazy dla nikogo :*Grecy kompletnie inaczej obchodzą Wielkanoc także dyngusa nie maja, ich siwetowanie Wielkanocy bardziej mi się podoba, my bardziej uroczyście obchodzimy Boze Narodzenie, grecy Wielkanoc. Osobiscie Wielkanoc spędzam mieszanie chyba ze wyjedzamy na wies to tam typowo po grecku
niestety któras od nas
ze mna Iwonko nie rozmawialas, nie zapytalas o zdanie wiec nie pisz proszę ze znasz sprawę z dwóch stron. Poza tym mnie emocje nie poniosły, ja nikogo nie wyzywałam i nie zyczyłam skończenia ze soba.
dziewczyny proszę o cierpliwość, czekam na wiadomość od administracji, gdy tylko ja otrzymam wszystko Wam wyjasnie.
Wy macie dlugi weekend wiec wszystkiego dobrego Wam zycze
reklama
fazerkamm
Fanka BB :)
Iwona <3
nieufna
Może kogoś zainteresuje
Link do: SUPERMAMA AWARDS 2015
Link do: SUPERMAMA AWARDS 2015
Julka89.89
Cudzie trwaj..
cześć dziewczyny. mnie dziś złapał straszny ból brzucha ale przeszło po 5 minutach. na szczęście się nie powtórzył wiec myślę że to od żołądka. nieźle się przestraszyłam. kupiliśmy maluchowi pieluszki tetrowe, butelki, smoczki, szczotkę do włosów i jeszcze parę pierdół, zamówiliśmy pościel i zrezygnowaliśmy z usług sklepu który miał nam wózek sprowadzic. nie mieli kasy żeby nam oddać wiec będę musiała jechać w pon dalej nie podali nam konkretnego terminu kiedy otrzymamy wozek i mąż się zdenerwował . jeszcze zostało mi parę rzeczy do kupienia dla małego. no i dla siebie kompletnie nic nie mam do szpitala wiec za niedlugo się za to biorę, bo już coraz mniej sił..
Nam został wózeczek i fotelik aa no i przewijak, ale znależliśmy w Kaliszu hurtownię gdzie jest do wyboru ze sklepu kilkadziesiąt wóżeczków "na już" i spokojnie można wybranym modelem ze sklepu wyjechać, więc nie spieszy nam się, kupimy w czerwcu po kolejnej wypłacie. Teraz fotelik, przewijak i materac. POściel już zamówiłam z allegro. Mam nadzieję, że się nie rozczaruje Co pojadę po zakupy domowe to z czymś extra wrócę a to chusteczki do pupy, to podkłady z takich drobnych rzeczy..zaczyna brakować miejsca
Julka89.89
Cudzie trwaj..
My jeszcze pampersów, chusteczek i mleka w razie w nir kupujemy. dopiero za miesiąc gdzieś. no i żadnych kosmetyków dla małego nie mam, ale to bede zamawiac w aptece internetowej bo ja już średnio daje rade na takie dłuższe zakupy
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Witajcie
no i sobota minęła;P
jutro leżę cały dzień...
no i sobota minęła;P
jutro leżę cały dzień...
reklama
Flammie
Nafoczka, trzymaj się
Widzę, że nie jedyna dziś grillowałam Pogodę miałam cudną - wygrzałam się na słonku pierwszy raz od zeszłego lata..
Mój kot niemal cały dzień na dworze ambitnie próbował na mewy polować - ptaszyska większe od niego prawie
Jutro odpoczynek tylko...
Widzę, że nie jedyna dziś grillowałam Pogodę miałam cudną - wygrzałam się na słonku pierwszy raz od zeszłego lata..
Mój kot niemal cały dzień na dworze ambitnie próbował na mewy polować - ptaszyska większe od niego prawie
Jutro odpoczynek tylko...