Gwiazda_237
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witam
Cześć dziewczyny
Co tu się dzieję? Ludzie są tacy odważni jak się nie stoi oko w oko.
Fazerkamm <3
Nieufna ty to pewnie odposałaś co nieco tej osobie, mam nadzieję.
Kurczę zapowiadali deszcz a tu słyszę ptaszki śpiewają, chmurek nie widać, słońce świeci. Może coś więcej popiore.
Fazerka spokojnych świąt Wielkanocnych i hojnego zająca
Ja też dostałam obok Nieufnej wiadomość na priv ale postanowiłam się nie odnosić do niej wcale ani w priv ani do dziś na forum. Dlaczego do dziś? Bo jest dużo komentarzy także na temat tej drugiej osoby, dziewcząt które nie wiedzą kompletnie o całości sprawy, oczywiście komentarzy jednostronnych. Ja znam wersje obydwóch stron i żadnej nie popieram ani nie neguje bo wiem, że prawda zawsze jest po środku i drugi powód: mimo,że spędzamy tu ze sobą dużo i coraz więcej czasu to jednak żadna z dziewcząt nie jest mi rodziną, kimś od dawna znanym- czyli kimś za kogo mogłabym ręczyć bardzo długo znając charakter tej osoby (chociaż człowiek do końca samego siebie nie zna). Chciałam żeby to nie wypłynęło w ogóle na forum i zostało na priv między dziewczynami. Tak się nie stało.
Jeśli mogę o coś prosić- zamknijmy sprawę nie komentując tego o co nawet była prośba bo niepotrzebnie zrobi się kwas; NIE KOMENTUJĄC W ŻADNĄ STRONĘ. Dziewczyny poniosły emocje i proponuje żeby zwyczajnie nie zauważały siebie skoro nie mogą się dogadać i pozwoliły by czas załagodził emocje- to prośba do dziewczyn zwaśnionych.
Jesteśmy w takim momencie życia, że mamy na czym się skupić i o co martwić naprawdę, to czy ktoś jest trollem czy nie- też mi problem..Czyta nas tu codziennie kilkadziesiąt osób z nami nie związanych, często pisząc dzięki nam prace licencjackie, magisterskie a często pod przykryciem tych prac zarabiając na budowaniu bazy danych i sprawdzaniu środowiska handlowego.
Pamiętajcie, że każdy kij ma dwa końce, ja już nie chce uczestniczyć w łamaniu tego kija.
Grecy kompletnie inaczej obchodzą WielkanocHej!
Asia, no to trzymam kciuki za wózek!
Iwona35 - superNo to rzeczywiście nie taki mały
![]()
Co do jakiś chorych prywatnych wiadomości to naprawdę przykreCzłowiek się niejako otwiera na takim forum, a być może jest gdzieś po prywatnych wiadomościach obgadywany! Co za żenada!
Fazerkam, swoją pracę wykonujesz dobrze i przykro mi, że takie informacje do Ciebie dochodząNie przejmuj się!!! No i...Wesołych, spokojnych świąt!!! Macie śmigus dyngus??
Nieufna, Tobie też współczuję, że musisz czytać takie rzeczy :/ Nie mówcie, że to jeszcze laski w ciąży mogą być takie wredne...Tulę!!
Piersi też mam większe i to sporo, musiałam zmienić staniki
Jejku, jak pięknie za oknem!! Dziś kosimy trawę w ogródku, ogarniamy trochę przy domu
Dobrego dnia!
niestety któras od naswitam
przyłączam się do życzeń
Fazerka nie wiem czemu ktoś takie głupoty pisze...ale to któraś od nas czy ktoś z "zewnątrz"??
ze mna Iwonko nie rozmawialas, nie zapytalas o zdanie wiec nie pisz proszę ze znasz sprawę z dwóch stron. Poza tym mnie emocje nie poniosły, ja nikogo nie wyzywałam i nie zyczyłam skończenia ze soba.Fazerka spokojnych świąt Wielkanocnych i hojnego zająca
Ja też dostałam obok Nieufnej wiadomość na priv ale postanowiłam się nie odnosić do niej wcale ani w priv ani do dziś na forum. Dlaczego do dziś? Bo jest dużo komentarzy także na temat tej drugiej osoby, dziewcząt które nie wiedzą kompletnie o całości sprawy, oczywiście komentarzy jednostronnych. Ja znam wersje obydwóch stron i żadnej nie popieram ani nie neguje bo wiem, że prawda zawsze jest po środku i drugi powód: mimo,że spędzamy tu ze sobą dużo i coraz więcej czasu to jednak żadna z dziewcząt nie jest mi rodziną, kimś od dawna znanym- czyli kimś za kogo mogłabym ręczyć bardzo długo znając charakter tej osoby (chociaż człowiek do końca samego siebie nie zna). Chciałam żeby to nie wypłynęło w ogóle na forum i zostało na priv między dziewczynami. Tak się nie stało.
Jeśli mogę o coś prosić- zamknijmy sprawę nie komentując tego o co nawet była prośba bo niepotrzebnie zrobi się kwas; NIE KOMENTUJĄC W ŻADNĄ STRONĘ. Dziewczyny poniosły emocje i proponuje żeby zwyczajnie nie zauważały siebie skoro nie mogą się dogadać i pozwoliły by czas załagodził emocje- to prośba do dziewczyn zwaśnionych.
Jesteśmy w takim momencie życia, że mamy na czym się skupić i o co martwić naprawdę, to czy ktoś jest trollem czy nie- też mi problem..Czyta nas tu codziennie kilkadziesiąt osób z nami nie związanych, często pisząc dzięki nam prace licencjackie, magisterskie a często pod przykryciem tych prac zarabiając na budowaniu bazy danych i sprawdzaniu środowiska handlowego.
Pamiętajcie, że każdy kij ma dwa końce, ja już nie chce uczestniczyć w łamaniu tego kija.