reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

[QUOTE/]Iwona77W odradzam gryka kokosa lozeczko jak dla mnie bez baldachimu dla mnie to niepotrzebny gadzet, tzw zbieracz kurzu :)

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]

fazerkamm a co z tym materacem nie tak, opinie ma dobre?

reklama
[QUOTE/]Iwona77W odradzam gryka kokosa lozeczko jak dla mnie bez baldachimu dla mnie to niepotrzebny gadzet, tzw zbieracz kurzu :)

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

fazerkamm a co z tym materacem nie tak, opinie ma dobre?[/QUOTE]
Iwona poczytaj sobie nasz temat licówki polecają. Tam była dyskusja i o materacach i o baldachimach.

Fazerkamm oby do porodu. Jestem teraz ciągle głodna to i przy okazji zła.

Moje dziecko ma dziś jakieś adhd i zazdroszcze w tej chwili Iwona77W. Też bym chciała poleżeć spokojnie. Ale wiem że co za dużo to nie zdrowo.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć!

Lucky, Dżudka, Gwiazda, Fazerkam - dzięki!
Agula, nie pomogę.
PannaMigotka, no cześć :) Wpadaj częściej!
Flammie - moja też nie kopie jakoś mocno. No już chyba tak ma :/
Julka, ja raz mam, raz nie mam, a liczę na to, że mieć będę! :)

Nie wiem czy czekać do piątku do wizyty czy brać ten tymianek i podbiał...Zwłaszcza, że zaczął się kaszel :( Buuu!!! Jedną już wzięłam i tak... :( No w końcu lekarz przepisał, tyle, że nie gin!

Moją też czuję różnie, ale częściej w dole brzucha.

Z tym fryzjerem to mi nawet gin powiedział, że mogę, chociaż kiedyś fryzjerka powiedziała, że w 7 m-cu nie wolno, pojęcia nie mam dlaczego. Farbę nawet mam kupioną i stoi :/ Bo ciągle sobie myślę, ze może wytrzymam... :/

Dlaczego jest tak zimno na dworze?!?!?!?!

Ja od rana siedziałam nad zdjęciami, wybierałam te do wywołania, z tego co widzę zostało mi mniej niż więcej, muszę to w końcu ogarnąć!

Miłego dnia!

Z tym fryzjerem to mi nawet gin powiedział, że mogę, chociaż kiedyś fryzjerka powiedziała, że w 7 m-cu nie wolno, pojęcia nie mam dlaczego. Farbę nawet mam kupioną i stoi :/ Bo ciągle sobie myślę, ze może wytrzymam... :/
Jak byłam ostatnio (ale na obcięciu tylko) to fryzjerka (która jak się okazało w rozmowie jest w 3.miesiącu ciąży) powiedziała, że farbować nie powinno się w pierwszym trymestrze. Pasemka czy tam ombre niby można cały czas, bo nie dotyka skóry. Ja jednak się wstrzymam i w ciąży bez farbowania dam radę, chociaż w sierpniu już moja fryzjerka będzie na zwolnieniu i du... :(

A ja byłem u fryzjera i za tydzień znowu idę 8 Maja mam komunię Majki i nie wyobrażam sobie iść z takim odrostem

Była dzisiaj u mnie położna za tydzień ma mi zostawić detektor bo idzie na miesiąc na urlop

Ja muszę iść do fryzjera przedwczoraj, albo w zeszłym miesiącu podciąć włosy :) Jakoś ciągle czasu nie mam na to, ale na pewno przed porodem jeszcze się tym zajmę, bo sobie nie wyobrażam, że mały będzie miał pamiątkowe pierwsze zdjęcie z mamą dziko zarośniętą jak kobieta jaskiniowa :p
Hm, włosy sobie sama farbuję henną na lekki kasztan. Trochę to brudna i czasochłonna robota, ale bezpieczna dla dzidzi i w sumie bardzo ładny rezultat jest i siwych tak nie widać.

panna_migotka
- dokładnie.. :)

Odebrałam darmową pakę dla dzidzi z apteki - dwie butelki, smoczki, spora paka takich mokrych chusteczek (wyleciało mi z głowy jak to się nazywa), próbki wkładek laktacyjnych, kosmetyków, proszek do prania, pieluszki.
Jeszcze 3 takie paki z różnych sklepów mam do odebrania, więc coś się uskłada kosztem spamu na emailu z tych sklepów :)

reklama
Ja muszę iść do fryzjera przedwczoraj, albo w zeszłym miesiącu podciąć włosy :) Jakoś ciągle czasu nie mam na to, ale na pewno przed porodem jeszcze się tym zajmę, bo sobie nie wyobrażam, że mały będzie miał pamiątkowe pierwsze zdjęcie z mamą dziko zarośniętą jak kobieta jaskiniowa[emoji14]Hm, włosy sobie sama farbuję henną na lekki kasztan. Trochę to brudna i czasochłonna robota, ale bezpieczna dla dzidzi i w sumie bardzo ładny rezultat jest i siwych tak nie widać.

panna_migotka
- dokładnie.. :)

Odebrałam darmową pakę dla dzidzi z apteki - dwie butelki, smoczki, spora paka takich mokrych chusteczek (wyleciało mi z głowy jak to się nazywa), próbki wkładek laktacyjnych, kosmetyków, proszek do prania, pieluszki.
Jeszcze 3 takie paki z różnych sklepów mam do odebrania, więc coś się uskłada kosztem spamu na emailu z tych sklepów :)
A co to za apteka?

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry