reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Iwona77W lubią sie zalegac robaki w gryka kokos, juz kilkakrotnie tu na forum pisalysmy o tym :)

Needi moj starszak dzisiaj pierwszy raz tak rozrabial ze Go trzaslam w dupe :( a pozniej wyrzuty sumienia mialam :(

Aga30+ po 35tc zacznij sie martwic ze nie jest glowka w dol, teraz ma jeszcze czas :)

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Iwona to cie pociesze ja walczę z tym bóle od 2 miesięcy i wierzę Ci jak to boli mi pomaga leżenie na plecach bo odciąża mi trochę te zebra ale od wczoraj znowu zaczyna się ból nie do wytrzymania ; (

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
ja też już dawno ale dotąd pomagała zmiana pozycji i ten ból był jakiś taki znośniejszy..no nic byle do lipca;)

Iwona77W lubią sie zalegac robaki w gryka kokos, juz kilkakrotnie tu na forum pisalysmy o tym :)

Needi moj starszak dzisiaj pierwszy raz tak rozrabial ze Go trzaslam w dupe :( a pozniej wyrzuty sumienia mialam :(

Aga30+ po 35tc zacznij sie martwic ze nie jest glowka w dol, teraz ma jeszcze czas :)

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jednak wygrywam. Moja mnie dziasiaj ukryła w tylek[emoji15]

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

cześć dziewczyny :) wam też coraz ciężej z domowymi obowiązkami? Chciałam dziś posprzatac na tip top to ledwo ledwo mi się udało i najczesciej opierałam się na pufie, nie poodkurzałam dywanów i nie wyczyściłam lampy bo nie dałam rady i dopiero w weekend mąż to zrobi. jest coraz gorzej, nawet nie przypuszczałam, że ciąża aż tak potrafi ograniczyć.

Iwona35, Gwiazda_237 - łączę się z wami w bólu, bo też mnie on to nęka ciągle. Mi chyba spacery pomagają, ale jeszcze nie jestem pewna :p Pozycja siedząca jest najgorsza dla mnie :(
Jakoś damy radę :)

reklama
Do góry