reklama
U mnie nic dlatego lekarz zlecił ze ma być jeszcze jedno badanie usg kontrolne ułożenia.Słyszałam że do 32 tc ma się przekręcić.
Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
fazerkamm
Fanka BB :)
Iwona77W lubią sie zalegac robaki w gryka kokos, juz kilkakrotnie tu na forum pisalysmy o tym
Needi moj starszak dzisiaj pierwszy raz tak rozrabial ze Go trzaslam w dupe a pozniej wyrzuty sumienia mialam
Aga30+ po 35tc zacznij sie martwic ze nie jest glowka w dol, teraz ma jeszcze czas
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Needi moj starszak dzisiaj pierwszy raz tak rozrabial ze Go trzaslam w dupe a pozniej wyrzuty sumienia mialam
Aga30+ po 35tc zacznij sie martwic ze nie jest glowka w dol, teraz ma jeszcze czas
ja też już dawno ale dotąd pomagała zmiana pozycji i ten ból był jakiś taki znośniejszy..no nic byle do lipcaIwona to cie pociesze ja walczę z tym bóle od 2 miesięcy i wierzę Ci jak to boli mi pomaga leżenie na plecach bo odciąża mi trochę te zebra ale od wczoraj znowu zaczyna się ból nie do wytrzymania ; (
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Gwiazda_237
Musimy dać radę nie ma wyjściaja też już dawno ale dotąd pomagała zmiana pozycji i ten ból był jakiś taki znośniejszy..no nic byle do lipca
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Needi
Ja jednak wygrywam. Moja mnie dziasiaj ukryła w tylek[emoji15]Iwona77W lubią sie zalegac robaki w gryka kokos, juz kilkakrotnie tu na forum pisalysmy o tym
Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Julka89.89
Cudzie trwaj..
cześć dziewczyny wam też coraz ciężej z domowymi obowiązkami? Chciałam dziś posprzatac na tip top to ledwo ledwo mi się udało i najczesciej opierałam się na pufie, nie poodkurzałam dywanów i nie wyczyściłam lampy bo nie dałam rady i dopiero w weekend mąż to zrobi. jest coraz gorzej, nawet nie przypuszczałam, że ciąża aż tak potrafi ograniczyć.
Needi
Julka jakie tip top. Ja się cieszę jak jest standardowo posprzątane. Najgorzej mi z wanną
reklama
Flammie
Oj tak. Odkurzanie to już od jakiegoś czasu zleciłam mężowi, bo po mocowaniu się z odkurzaczem zawsze mnie plecy boląwam też coraz ciężej z domowymi obowiązkami?