reklama
Needi
Fanka BB :)
Lila ja karmiła i farbowalam. Nie zauważyłam żeby się coś działo
Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Co do tych WBC to jutro mam wizytę to się dowiem co i jak, ale myślałam że może miała któraś podobnie
Właśnie co to za apteki są???
Ja chodzę do fryzjera,ale jak mi zrobi włoski to idę raz na 4 miesiące- sombre z brązów. Teraz musze iśc w czerwcu, ale nie wiem czy dam radę.
Właśnie co to za apteki są???
Ja chodzę do fryzjera,ale jak mi zrobi włoski to idę raz na 4 miesiące- sombre z brązów. Teraz musze iśc w czerwcu, ale nie wiem czy dam radę.
Flammie
Dziewczyny, przypomnę, że w Norwegii jestem. Tutaj niektóre sklepy/apteki właśnie robią takie promocyjne paczki z próbkami głownie. Teraz odebrałam z apteki, a następna będzie z Libero. Ale próbka do próbki i się coś ma Musiałam się zarejestrować na stronie, podać dane, telefon, email, termin porodu i tyle.
Jestem pewna, że i w Polsce tak są takie promocje. Np. takie coś znalazłam:
http://www.poradnikniemowlaka.pl/darmowe-probki-dla-dzieci-2016/
Jestem pewna, że i w Polsce tak są takie promocje. Np. takie coś znalazłam:
http://www.poradnikniemowlaka.pl/darmowe-probki-dla-dzieci-2016/
witajcie wietrznie...
ja dogorywam. Szczęście,że ten teatr miałam w niedzielę a nie dziś czy wczoraj bo nie pojechalabym. Bok który mnie piekł teraz to już wprost pali i rozniósł się praktycznie na całą górną część brzucha pod żebrami. Kiedyś pomagała zmiana pozycji, teraz już nic, ani nie pośpię, ani nie posiedzę na dodatek chodzenie też odpada bo ból kręgosłupa osiągnął swoje apogeum. W czwartek mam wizytę, muszę zmotywować ginia by coś wymyślił bo się wykończę. Jakby mi teraz ktoś powiedział, że ciąża to nie choroba to pewnie dostałabym z 15 lat...
ja dogorywam. Szczęście,że ten teatr miałam w niedzielę a nie dziś czy wczoraj bo nie pojechalabym. Bok który mnie piekł teraz to już wprost pali i rozniósł się praktycznie na całą górną część brzucha pod żebrami. Kiedyś pomagała zmiana pozycji, teraz już nic, ani nie pośpię, ani nie posiedzę na dodatek chodzenie też odpada bo ból kręgosłupa osiągnął swoje apogeum. W czwartek mam wizytę, muszę zmotywować ginia by coś wymyślił bo się wykończę. Jakby mi teraz ktoś powiedział, że ciąża to nie choroba to pewnie dostałabym z 15 lat...
gutka
Ja z cukrzycą ciążowa zdążyłam się zaprzyjaźnić, bo wykryli mi ją bardzo wcześnie, koło 10tc. Jestem na diecie i zwykle mieszcze się w normie, oczywiście są pojedyncze wysoki. Stres podnosi cukier, więc trzeba spokojnie żyć, bo wiadomo, kto teraz najważniejszy! A do prawie każdego posiłku jem surowe warzywa - to bardzo pomaga :-)
Ja też cały czas pracuję. Ale w domu, bo prowadzę swoją firmę, więc w każdej chwili mogę zrobić przerwę.
Ja też cały czas pracuję. Ale w domu, bo prowadzę swoją firmę, więc w każdej chwili mogę zrobić przerwę.
Gwiazda_237
Iwona to cie pociesze ja walczę z tym bóle od 2 miesięcy i wierzę Ci jak to boli mi pomaga leżenie na plecach bo odciąża mi trochę te zebra ale od wczoraj znowu zaczyna się ból nie do wytrzymania ; (witajcie wietrznie...
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie położenie miednicowo a jutro kończę 31 tc zaczynam 32 tc :/Czy wasze dzidziusie są ułożone już główkowo? U mnie 30 tc i nic. Dalej nóżki ma na dole.
Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Mój jest ułożony główkowo ale lekarz mi dzisiaj powiedział że jeszcze może się obrócićCzy wasze dzidziusie są ułożone już główkowo? U mnie 30 tc i nic. Dalej nóżki ma na dole.