reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

[QUOTE/]Iwona77W odradzam gryka kokosa lozeczko jak dla mnie bez baldachimu dla mnie to niepotrzebny gadzet, tzw zbieracz kurzu :)

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]

fazerkamm a co z tym materacem nie tak, opinie ma dobre?

reklama
[QUOTE/]Iwona77W odradzam gryka kokosa lozeczko jak dla mnie bez baldachimu dla mnie to niepotrzebny gadzet, tzw zbieracz kurzu :)

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

fazerkamm a co z tym materacem nie tak, opinie ma dobre?[/QUOTE]
Iwona poczytaj sobie nasz temat licówki polecają. Tam była dyskusja i o materacach i o baldachimach.

Fazerkamm oby do porodu. Jestem teraz ciągle głodna to i przy okazji zła.

Moje dziecko ma dziś jakieś adhd i zazdroszcze w tej chwili Iwona77W. Też bym chciała poleżeć spokojnie. Ale wiem że co za dużo to nie zdrowo.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć!

Lucky, Dżudka, Gwiazda, Fazerkam - dzięki!
Agula, nie pomogę.
PannaMigotka, no cześć :) Wpadaj częściej!
Flammie - moja też nie kopie jakoś mocno. No już chyba tak ma :/
Julka, ja raz mam, raz nie mam, a liczę na to, że mieć będę! :)

Nie wiem czy czekać do piątku do wizyty czy brać ten tymianek i podbiał...Zwłaszcza, że zaczął się kaszel :( Buuu!!! Jedną już wzięłam i tak... :( No w końcu lekarz przepisał, tyle, że nie gin!

Moją też czuję różnie, ale częściej w dole brzucha.

Z tym fryzjerem to mi nawet gin powiedział, że mogę, chociaż kiedyś fryzjerka powiedziała, że w 7 m-cu nie wolno, pojęcia nie mam dlaczego. Farbę nawet mam kupioną i stoi :/ Bo ciągle sobie myślę, ze może wytrzymam... :/

Dlaczego jest tak zimno na dworze?!?!?!?!

Ja od rana siedziałam nad zdjęciami, wybierałam te do wywołania, z tego co widzę zostało mi mniej niż więcej, muszę to w końcu ogarnąć!

Miłego dnia!

Z tym fryzjerem to mi nawet gin powiedział, że mogę, chociaż kiedyś fryzjerka powiedziała, że w 7 m-cu nie wolno, pojęcia nie mam dlaczego. Farbę nawet mam kupioną i stoi :/ Bo ciągle sobie myślę, ze może wytrzymam... :/
Jak byłam ostatnio (ale na obcięciu tylko) to fryzjerka (która jak się okazało w rozmowie jest w 3.miesiącu ciąży) powiedziała, że farbować nie powinno się w pierwszym trymestrze. Pasemka czy tam ombre niby można cały czas, bo nie dotyka skóry. Ja jednak się wstrzymam i w ciąży bez farbowania dam radę, chociaż w sierpniu już moja fryzjerka będzie na zwolnieniu i du... :(

A ja byłem u fryzjera i za tydzień znowu idę 8 Maja mam komunię Majki i nie wyobrażam sobie iść z takim odrostem

Była dzisiaj u mnie położna za tydzień ma mi zostawić detektor bo idzie na miesiąc na urlop

Ja muszę iść do fryzjera przedwczoraj, albo w zeszłym miesiącu podciąć włosy :) Jakoś ciągle czasu nie mam na to, ale na pewno przed porodem jeszcze się tym zajmę, bo sobie nie wyobrażam, że mały będzie miał pamiątkowe pierwsze zdjęcie z mamą dziko zarośniętą jak kobieta jaskiniowa :p
Hm, włosy sobie sama farbuję henną na lekki kasztan. Trochę to brudna i czasochłonna robota, ale bezpieczna dla dzidzi i w sumie bardzo ładny rezultat jest i siwych tak nie widać.

panna_migotka
- dokładnie.. :)

Odebrałam darmową pakę dla dzidzi z apteki - dwie butelki, smoczki, spora paka takich mokrych chusteczek (wyleciało mi z głowy jak to się nazywa), próbki wkładek laktacyjnych, kosmetyków, proszek do prania, pieluszki.
Jeszcze 3 takie paki z różnych sklepów mam do odebrania, więc coś się uskłada kosztem spamu na emailu z tych sklepów :)

reklama
Ja muszę iść do fryzjera przedwczoraj, albo w zeszłym miesiącu podciąć włosy :) Jakoś ciągle czasu nie mam na to, ale na pewno przed porodem jeszcze się tym zajmę, bo sobie nie wyobrażam, że mały będzie miał pamiątkowe pierwsze zdjęcie z mamą dziko zarośniętą jak kobieta jaskiniowa[emoji14]Hm, włosy sobie sama farbuję henną na lekki kasztan. Trochę to brudna i czasochłonna robota, ale bezpieczna dla dzidzi i w sumie bardzo ładny rezultat jest i siwych tak nie widać.

panna_migotka
- dokładnie.. :)

Odebrałam darmową pakę dla dzidzi z apteki - dwie butelki, smoczki, spora paka takich mokrych chusteczek (wyleciało mi z głowy jak to się nazywa), próbki wkładek laktacyjnych, kosmetyków, proszek do prania, pieluszki.
Jeszcze 3 takie paki z różnych sklepów mam do odebrania, więc coś się uskłada kosztem spamu na emailu z tych sklepów :)
A co to za apteka?

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry