reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

ojejj dziewczyny to co nam jest...czytałam ze to w sumie na tym etapie ciazy to calkiem normalne ze juz po malu bedziemy czuly takie zmeczenie..Dlatego zaraz zmykam do domciu...przebieram sie w piżamę i wiecie co wskakuje do łózka...musze sie zregenerować troche..

reklama
Agnesdem ja jestem od kilku dni cholernie slaba :( wczoraj az dola przez to załapałam i ryczalam :/

Gwiazda_237 jaki masz wynik?

Lila może to przez nowa sytuacje i musi sie oswoic ze bedzie mial noworodka w domku. Podpytaj Go moze co mu lezy na sercu :) a co do zdenerwowanego glosu to ja w nocy tez taki miewam jak Mlody kombinuje. Mam nadzieje ze synowi szybko przejdzie i bedziecie sie wysypiac.

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Pierwszy wynik powinnam mieć na czczo od 70 do 90 a mam 59 ; ( wiec znowu za mało i się boje ; (

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

no mnie bola plecy podczas spania...ale to na pewno dlatego ze spie na lewym boku caly czas...a maz jak widzi w nocy ze spie na wznak i nogi wyprostowane to zaraz mnie budzi i mówi poloz sie na boku- bo boi sie ze jak leze na wznak to wszystko sie uciska i malutka ma malo miejsca wtedy:)

ahh z ta glukoza a ja mialam takie wyniki:

Nazwa badania
Glukoza
Wartość
86,9
Jednostka
mg/dl
Norma
70 - 99

W normie
Glukoza
95,6
mg/dl
-

Glukoza
132,9
mg/dl
-

i po godzinie i po dwóch miałam taki sam wynik

Przesyłam Wam dobrą energię :D poszłam na zakupy, wysprzątałam mieszkanie, wymieniłam kotu, umyłam łazienkę i przygotowałam obiad :D jeszcze mam siłę to mogę się podzielić!

Jutro mam zjazd i egzaminy, więc możecie trzymać kciuki :) w czerwcu mam obronę.

Co do glukozy to teraz mam dobrą, ale pamiętam jak przed ciążą poszłam zmierzyć cukier to miałam 48?! i te babeczki nie chciały mnie wypuścić...zjadłam batona i mi podskoczyło.

Mnie dziś jakoś brzuchol boli, jak na biegunkę :(

Cześć dziewczyny, powodzenia na wizytach.
Ja dziś dostaję zastrzyk z immunoglobuliny. Nie znam się na tym, ale nie wiem jaką grupę krwi ma mąż i czy to nie zaszkodzi :(
Nastrój u mnie cały czas fatalny, depresja mnie dopadła i nie chcę odpuścić :(

Daj znać po wszystkim. Ja idę na zastrzyk w przyszłym tygodniu. Póki co chłodzi się w lodówce :)

reklama
Przesyłam Wam dobrą energię :D poszłam na zakupy, wysprzątałam mieszkanie, wymieniłam kotu, umyłam łazienkę i przygotowałam obiad :D jeszcze mam siłę to mogę się podzielić!

Jutro mam zjazd i egzaminy, więc możecie trzymać kciuki :) w czerwcu mam obronę.

Co do glukozy to teraz mam dobrą, ale pamiętam jak przed ciążą poszłam zmierzyć cukier to miałam 48?! i te babeczki nie chciały mnie wypuścić...zjadłam batona i mi podskoczyło.

Mnie dziś jakoś brzuchol boli, jak na biegunkę :(
jejkuuuile energii aż mnie obudziłaś;) ahh moze taki dzisiaj mój dzien..bo ogólnie jestem żywa osoba energiczna..ale dzisssssssss to mi się marzy piżamka,łózko,ciepła herbatka,ze ktos zrobi obiad..mmmmm

Do góry