ojejj dziewczyny to co nam jest...czytałam ze to w sumie na tym etapie ciazy to calkiem normalne ze juz po malu bedziemy czuly takie zmeczenie..Dlatego zaraz zmykam do domciu...przebieram sie w piżamę i wiecie co wskakuje do łózka...musze sie zregenerować troche..
reklama
Gwiazda_237
Fanka BB :)
Pierwszy wynik powinnam mieć na czczo od 70 do 90 a mam 59 ; ( wiec znowu za mało i się boje ; (Agnesdem ja jestem od kilku dni cholernie slaba wczoraj az dola przez to załapałam i ryczalam :/
Gwiazda_237 jaki masz wynik?
Lila może to przez nowa sytuacje i musi sie oswoic ze bedzie mial noworodka w domku. Podpytaj Go moze co mu lezy na sercu a co do zdenerwowanego glosu to ja w nocy tez taki miewam jak Mlody kombinuje. Mam nadzieje ze synowi szybko przejdzie i bedziecie sie wysypiac.
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
no mnie bola plecy podczas spania...ale to na pewno dlatego ze spie na lewym boku caly czas...a maz jak widzi w nocy ze spie na wznak i nogi wyprostowane to zaraz mnie budzi i mówi poloz sie na boku- bo boi sie ze jak leze na wznak to wszystko sie uciska i malutka ma malo miejsca wtedy
Gwiazda_237
No dlatego mam zanizona wiec się jakoś mi to nie podoba a najgorzej ze juz bardziej spadło niż wcześniej ; (
nieufna
No dlatego mam zanizona wiec się jakoś mi to nie podoba a najgorzej ze juz bardziej spadło niż wcześniej ; (
A jesz węglowodany? słodkie?
Przesyłam Wam dobrą energię poszłam na zakupy, wysprzątałam mieszkanie, wymieniłam kotu, umyłam łazienkę i przygotowałam obiad jeszcze mam siłę to mogę się podzielić!
Jutro mam zjazd i egzaminy, więc możecie trzymać kciuki w czerwcu mam obronę.
Co do glukozy to teraz mam dobrą, ale pamiętam jak przed ciążą poszłam zmierzyć cukier to miałam 48?! i te babeczki nie chciały mnie wypuścić...zjadłam batona i mi podskoczyło.
Mnie dziś jakoś brzuchol boli, jak na biegunkę
Co do glukozy to teraz mam dobrą, ale pamiętam jak przed ciążą poszłam zmierzyć cukier to miałam 48?! i te babeczki nie chciały mnie wypuścić...zjadłam batona i mi podskoczyło.
Cześć dziewczyny, powodzenia na wizytach.
Ja dziś dostaję zastrzyk z immunoglobuliny. Nie znam się na tym, ale nie wiem jaką grupę krwi ma mąż i czy to nie zaszkodzi
Nastrój u mnie cały czas fatalny, depresja mnie dopadła i nie chcę odpuścić
Daj znać po wszystkim. Ja idę na zastrzyk w przyszłym tygodniu. Póki co chłodzi się w lodówce
reklama
jejkuuuile energii aż mnie obudziłaś ahh moze taki dzisiaj mój dzien..bo ogólnie jestem żywa osoba energiczna..ale dzisssssssss to mi się marzy piżamka,łózko,ciepła herbatka,ze ktos zrobi obiad..mmmmmPrzesyłam Wam dobrą energię poszłam na zakupy, wysprzątałam mieszkanie, wymieniłam kotu, umyłam łazienkę i przygotowałam obiad jeszcze mam siłę to mogę się podzielić!