reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

ojejj dziewczyny to co nam jest...czytałam ze to w sumie na tym etapie ciazy to calkiem normalne ze juz po malu bedziemy czuly takie zmeczenie..Dlatego zaraz zmykam do domciu...przebieram sie w piżamę i wiecie co wskakuje do łózka...musze sie zregenerować troche..

reklama
Agnesdem ja jestem od kilku dni cholernie slaba :( wczoraj az dola przez to załapałam i ryczalam :/

Gwiazda_237 jaki masz wynik?

Lila może to przez nowa sytuacje i musi sie oswoic ze bedzie mial noworodka w domku. Podpytaj Go moze co mu lezy na sercu :) a co do zdenerwowanego glosu to ja w nocy tez taki miewam jak Mlody kombinuje. Mam nadzieje ze synowi szybko przejdzie i bedziecie sie wysypiac.

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Pierwszy wynik powinnam mieć na czczo od 70 do 90 a mam 59 ; ( wiec znowu za mało i się boje ; (

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

no mnie bola plecy podczas spania...ale to na pewno dlatego ze spie na lewym boku caly czas...a maz jak widzi w nocy ze spie na wznak i nogi wyprostowane to zaraz mnie budzi i mówi poloz sie na boku- bo boi sie ze jak leze na wznak to wszystko sie uciska i malutka ma malo miejsca wtedy:)

ahh z ta glukoza a ja mialam takie wyniki:

Nazwa badania
Glukoza
Wartość
86,9
Jednostka
mg/dl
Norma
70 - 99

W normie
Glukoza
95,6
mg/dl
-

Glukoza
132,9
mg/dl
-

i po godzinie i po dwóch miałam taki sam wynik

Przesyłam Wam dobrą energię :D poszłam na zakupy, wysprzątałam mieszkanie, wymieniłam kotu, umyłam łazienkę i przygotowałam obiad :D jeszcze mam siłę to mogę się podzielić!

Jutro mam zjazd i egzaminy, więc możecie trzymać kciuki :) w czerwcu mam obronę.

Co do glukozy to teraz mam dobrą, ale pamiętam jak przed ciążą poszłam zmierzyć cukier to miałam 48?! i te babeczki nie chciały mnie wypuścić...zjadłam batona i mi podskoczyło.

Mnie dziś jakoś brzuchol boli, jak na biegunkę :(

Cześć dziewczyny, powodzenia na wizytach.
Ja dziś dostaję zastrzyk z immunoglobuliny. Nie znam się na tym, ale nie wiem jaką grupę krwi ma mąż i czy to nie zaszkodzi :(
Nastrój u mnie cały czas fatalny, depresja mnie dopadła i nie chcę odpuścić :(

Daj znać po wszystkim. Ja idę na zastrzyk w przyszłym tygodniu. Póki co chłodzi się w lodówce :)

reklama
Przesyłam Wam dobrą energię :D poszłam na zakupy, wysprzątałam mieszkanie, wymieniłam kotu, umyłam łazienkę i przygotowałam obiad :D jeszcze mam siłę to mogę się podzielić!

Jutro mam zjazd i egzaminy, więc możecie trzymać kciuki :) w czerwcu mam obronę.

Co do glukozy to teraz mam dobrą, ale pamiętam jak przed ciążą poszłam zmierzyć cukier to miałam 48?! i te babeczki nie chciały mnie wypuścić...zjadłam batona i mi podskoczyło.

Mnie dziś jakoś brzuchol boli, jak na biegunkę :(
jejkuuuile energii aż mnie obudziłaś;) ahh moze taki dzisiaj mój dzien..bo ogólnie jestem żywa osoba energiczna..ale dzisssssssss to mi się marzy piżamka,łózko,ciepła herbatka,ze ktos zrobi obiad..mmmmm

Do góry