Asia28BK
Fanka BB :)
Wstawię Wam na odpowiednim wątku wózek, który mi się podoba.
Lila wyślij mi proszę link tego wątku wózkowego bo nie mogę tego znaleźć;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wstawię Wam na odpowiednim wątku wózek, który mi się podoba.
Dżudka ja mam poród za 3 miesiące a też się strasznie bojeU mnie dziś pięknie świeci słoneczko ale strasznie wieje!!! Ciekawe jaka pogoda będzie w weekend jak M będzie w domu żeby coś skorzystać z pogody bo ja to ciągle w domu tylko siedze.
Bylam dziś u dentysty, jeszcze jedna wizyta i mam nadzieję będzie do porodu spokój ehhh oby☺
A tak w ogóle moje Brzuchatki już niedługo po witamy na świecie nasze Malenstwa☺ tak naprawdę zostało mi dwa miesiące jakby nie patrząc bo termin mam 1-4 lipiec a może być prędzej ☺☺troche się zaczynam bac
Co do zakupów to ja mam tylko trochę ciuszkow no i niby wózek zamówiony ale jutro jedziemy zmieniać kolor chyba więc mam nadzieję że przyjdzie na czas. No i jak ogarne temat wózka to będę zamawiać mebelki na internecie bo też pisze że do5 tyg czas oczekiwania. Jeszcze się wahają które ale obym się szybko zdecydowała. Potem reszta materac, pościel, wanienki, itd oj czeka mnie dużo wysiłku przy wyborach botego wszystkiego tyle jest na rynku a ja z tych niezdecydowanych
Też dostajesz profilaktycznie?
Dżudka ja mam poród za 3 miesiące a też się strasznie boje
mam sny takie że budzę się zlana potem.
Boję się tak bo 2 porody miałam bardzo ciężkie. Mam nadzieje ,że trzeci będzie lżejszy
Głowa do góry mimo wszystko damy radęTo Twój trzeci poród i się boisz a dla mnie to pierwszy poród wiec tym bardziej jestem przerażona