reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
U mnie dziś pięknie świeci słoneczko ale strasznie wieje!!! Ciekawe jaka pogoda będzie w weekend jak M będzie w domu żeby coś skorzystać z pogody bo ja to ciągle w domu tylko siedze.
Bylam dziś u dentysty, jeszcze jedna wizyta i mam nadzieję będzie do porodu spokój ehhh oby☺

A tak w ogóle moje Brzuchatki już niedługo po witamy na świecie nasze Malenstwa☺ tak naprawdę zostało mi dwa miesiące jakby nie patrząc bo termin mam 1-4 lipiec a może być prędzej ☺☺troche się zaczynam bac:errr:

Co do zakupów to ja mam tylko trochę ciuszkow no i niby wózek zamówiony ale jutro jedziemy zmieniać kolor chyba więc mam nadzieję że przyjdzie na czas. No i jak ogarne temat wózka to będę zamawiać mebelki na internecie bo też pisze że do5 tyg czas oczekiwania. Jeszcze się wahają które ale obym się szybko zdecydowała. Potem reszta materac, pościel, wanienki, itd oj czeka mnie dużo wysiłku przy wyborach botego wszystkiego tyle jest na rynku a ja z tych niezdecydowanych :baffled:

U mnie dziś pięknie świeci słoneczko ale strasznie wieje!!! Ciekawe jaka pogoda będzie w weekend jak M będzie w domu żeby coś skorzystać z pogody bo ja to ciągle w domu tylko siedze.
Bylam dziś u dentysty, jeszcze jedna wizyta i mam nadzieję będzie do porodu spokój ehhh oby☺

A tak w ogóle moje Brzuchatki już niedługo po witamy na świecie nasze Malenstwa☺ tak naprawdę zostało mi dwa miesiące jakby nie patrząc bo termin mam 1-4 lipiec a może być prędzej ☺☺troche się zaczynam bac:errr:

Co do zakupów to ja mam tylko trochę ciuszkow no i niby wózek zamówiony ale jutro jedziemy zmieniać kolor chyba więc mam nadzieję że przyjdzie na czas. No i jak ogarne temat wózka to będę zamawiać mebelki na internecie bo też pisze że do5 tyg czas oczekiwania. Jeszcze się wahają które ale obym się szybko zdecydowała. Potem reszta materac, pościel, wanienki, itd oj czeka mnie dużo wysiłku przy wyborach botego wszystkiego tyle jest na rynku a ja z tych niezdecydowanych :baffled:
Dżudka ja mam poród za 3 miesiące a też się strasznie boje:frown:
mam sny takie że budzę się zlana potem.
Boję się tak bo 2 porody miałam bardzo ciężkie. Mam nadzieje ,że trzeci będzie lżejszy :)

Ja mam przed sobą drugi poród i chyba boję się bardziej niż przed pierwszym. W moim przypadku to chyba działa tak że nieznane mniej przeraża. Ale też nie jest to jakiś wielki strach, co to to nie. Wiem że dam radę a nagroda jest wielka. :)

Dżudka, ja też z tych niezdecydowanych. Za dużo tego wszystkiego na rynku! A pogoda ma być brzydka właśnie :(
Iwona35, wiesz, też tak pomyślałam, bo on nawet w nocy jak tak spać nie może to pyta czy może sobie światło zostawić. Chyba spróbujemy z lampką! W sumie to nie wiem dlaczego do tej pory mu na to nie pozwalałam :)
Asia, proszę: Link do: Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Przyszłe mamy!

Nazywam się Agnieszka , jestem studentką V roku psychologii i przyszedł czas i na mnie aby napisać pracę mgr.
Mój temat to "poczucie stresu i sposoby radzenia sobie z nim u kobiet w poszczególnych etapach ciąży"

Piszę na ten temat ponieważ sama jestem w ciąży 28 tydzień :) i mam ogromną prośbę czy wypełnicie dla mnie dwa kwestionariusze i krótką ankietę zawartą w linku poniżej? i pomożecie mi obronić się jeszcze przed porodem? :) zajmuje to około 20 minut.

Z góry dziękuję :)

Link do: Poczucie stresu oraz sposoby radzenia sobie z nim u kobiet w poszczególnych etapach ciąży.

Do góry