reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

witajcie....u mnie dzis tak sobie- wczoraj mialam wielka ochote zjesc ogorki malosolne-i kupilammmm i zaluje bo dzis mam rewolucje w brzuchu- malutka kopie..ale boli mnie zoladek i tak mnie gazy mecza..i odbija mi sie ogorkami- a do tego kogo nie spotkam to ma jelitowke..i boje sie zebym sie nie zarazila...juz na poczatku ciazy mialam jelitowke i fatalnie to przeszłam.....dzis nawet apetytu nie mam:(

reklama
co do konfliktu to ja mam minusowa a maz dodatnia i wiem ze bede miala podana po porodzie bo teraz nie ma takiej potrzeby.
Jezeli dzieciatko weźmie po Tobie minus to immunoglobina nie bedzie potrzeba by Ci dawac :)

Ja tez mam z mezem konflikt serologiczny, ja 0rh- maz Arh+. Maks ma 0rh+ wiec po porodzie miałam podana immunoglobine. Ciekawe jaka krew teraz bedzie miala Fasolinka :)

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

no wlasnie..ja tez jestem ciekawa..:) dziewczyny kurcze slaba dzis jestemnie wiem jakos minal mi ten power a Wam? Najchetniej bym lezala..chodzila tylko na spacer i nci wiecej..serio..do tego nie chce mi sie jesc wogole- nie wiem czy to dobrze czy zle...nie mam apetytu- bozeeee martwie sie

Witam się ;) u mnie bez zmian boli jak cholera mały kopie ;) ciesze się ;) Ale mój wynik z glukozy coś mi się nie podoba i w czwartek idę do lekarza ; ( zobaczyny co powie ; (

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Agnes - to może kup sobie węgiel, takie tabletki w aptece. On zbiera wszystko z żołądka, pamiętam brałam w drugiej ciąży, bo córa miała jelitówkę i trafiłysmy do szpitala.... Bardziej zaszkodzi Ci (i małej) Twoje niepotrzebne zamartwianie się, niż brak apetytu..... Dziecku nic nie będzie, organizm matki zawsze najpierw dba o lokatora, a organizm jakieś tam zapasy ma, więc weźmie sobie z tego. Głowa do góry kochana, dzis już piątek, jutro się wyśpisz, odpoczniesz..... To normalne, że masz mniej siły. :*

nieufna - rozumiem, bywa ciężko, ja miałam taki spadek formy psychicznej w zeszłym tygodniu. Na szczęście minęło.

U mnie pięknie świeci słońce, ale okropnie (!!) wieje. Meble na tarasie mi latają :-(

Idę dziś na warsztaty z Supernanią ;-) A co, trzeba sie szkolić, nie? ;-) W byciu rodzicem też :-)

reklama
Juz jej powiedziałam żeby się nie wtracala i mam nadzieje ze poskutkuje ;) ja ostatnio mam czas odpoczywania, głównie leze i krótkie spacery urządzam i wtedy się czuje najlepiej. wczoraj miałam trochę załatwiania i biegania i stresu i kiepsko spalam w nocy. a w ten weekend mam studia :(

Do góry