reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Wy już macie tyle rzeczy albo zaraz kupujecie a ja poza paroma ciuszkami i ciuszkami do szpitala i rożkiem nie mam nic i na razie nie szukam nawet

Ja po moich doswiadczeniach ze na mebelki trzeba czekac po 3-4tygodnie nie zaluje ze wczesniej sie zdecydowalam na zakupy. Poza tym majac jeszcze troche czasu mozna poszukac dobrych ofert , tak mialam np z rzeczami z Aventa te wszystkie sterylizatory podgrzewacze laktatory itp, na spokojnie zrobilam liste i poszukalam najkorzystniejszych cen w necie:) wiec zdecydowanie polecam juz teraz poszukiwania;)

reklama
My też mamy do teraz kilka ciuszków, ale chcemy się zaopatrzeć, bo u męża ciężko z wolnym,.więc jak dostał to korzystamy :)

No ja nawet dosyć przygotowana jestem..Mozna powiedziec że wszystko mamy,poza paroma pierdołami...Wózek,łóżeczko,materacyk i ciuszki juz poprane i częściowo poprasowane....nie chcę powtórki w wcześniejszej ciąży...
dziś jakiś leniwy dzień....nic mi sie nie chce...ale w sumie i tak odpoczywac bede przede wszystkim...

Ostatnia edycja:
Needi syn ma prawie 8 lat ale ma zaburzenia w zachowaniu i co jakiś czas wpada w takie histerie że szkoda gadać, a mi nie wolno reagować:( A na zakupy się ruszę jak będę mogła chodzić albo kupie przez internet. Planowałam już lada dzień jak mi zus w końcu kasę odda za l4 od stycznia

Wy już macie tyle rzeczy albo zaraz kupujecie a ja poza paroma ciuszkami i ciuszkami do szpitala i rożkiem nie mam nic i na razie nie szukam nawet

Ja też nie mam wiele rzeczy - mam tylko komplet ubranek po bratanku, mate do przewijania, ręczniki i pieluszki tetrowe :)
Ale już mam listę gotową i się zabieram za kupowanie (poluję na używane rzeczy), bo jak się zdarzy niespodzianka wcześniej to mąż zostanie z całą listą wyprawkową na głowie a ja na łasce szpitala by mi jakąś koszulinę i podpaskę dali :p

Needi syn ma prawie 8 lat ale ma zaburzenia w zachowaniu i co jakiś czas wpada w takie histerie że szkoda gadać, a mi nie wolno reagować:( A na zakupy się ruszę jak będę mogła chodzić albo kupie przez internet. Planowałam już lada dzień jak mi zus w końcu kasę odda za l4 od stycznia
Zus tyle trzyma? Może zadzwoń.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie Kochane
Jak samopoczucie z rana?

Tak sobie myślę ze jak szalec to szalec i zdecydowalam się na kupno wozka[emoji14]niech ma cos nowego synus a nie wszystko po starszaku :)

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
ja tez miałam dostać od koleżanki wózek, taki bez szału, miał jeździć a tu mój mężul wyskoczył że synciu ma mieć nowy:) już upatrzyliśmy

Cześć Dziewczyny!

Ja właśnie wróciłam z pobrania krwi :D w kolejce były bardzo miłe panie i naśmiałam się :D

Wiecie co dziwnego u siebie zauważyłam? W nocy budzę się i mam mokrą koszulkę, no to jeszcze nie jest dziwne (29tydz), ale tylko z jednego cyca??? a drugi co? :D

Dziś już mam obiad zrobiony :D, wracając z badań kupiłam kawałeczek sernika :D

Julita- to super, ze nie musiałaś jechać na ip. Jeszcze masz mdłości?
mi też tylko z jednej, druga jeszcze "śpi" :)

oj długo, popieram needi ja już bym zadzwoniła bo jestem od początku lutego na l4 i dostaje bez problemu co miesiąc. Nawet z opóźnieniem mają chyba na zwłokę jedynie 3 miesiące

reklama
Do góry