reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Agula, teraz już boli, wcześniej drapało.
Juita,.dzięki, na pewno zaraz się zaoparzę!
Alergolog 9maj:( prywatnie na 19go trminy. masakra jakś:(

reklama
Needi trzymaj się!

Ja póki co nie mam żadnych problemów ze spaniem. Wtulam się w podusię i już mnie nie ma. Zobaczymy jak będzie dalej.

Miłej środy wszystkim!:)

Zauwazylam ze mam problemy ze spaniem jak się pelnia zbliza.. rowne dwie noce przed mam nieprzespane.. teraz z ciekawości sprawdzilam i za dwa dni jest! Hyh

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Frazerkamm a może ty się w wampirka zamieniasz co???:-p
A tak poważnie to ja zasadniczo przy pełni kiepsko śpie, teraz to już wogóle marnie śpie więc nawet niewiem kiedy jest pełnia, ciągle sikam, cierpnę i te męczące sny, masakra:baffled:

Kochane co na gardło bierzecie? Bezpieczne dla dzidziusia... no nie wytrzymam, spałam z godzinę może. Spróbuję do alergologa, ale podejrzewam, że terminy takie, że prędzej przestaną pylić moje roślinki. A na alergię? Heh... wyglądam jak zombie a czuję się podobnie po tej nocy :(
Hej na alergie to niewiem ale na gardło spray argentin polecam.

Cześć dziewczyny :)
Współczuję wam z tym spaniem, ja dwie ostatnie noce przespałam jak dziecko i nawet nic mnie nie bolało. Może dlatego że mąż miał nocki i całe łóżko było dla mnie :)
Co do przytulania to mąż ma ochotę ale ja jakoś nie, na początku ciąży miałam a teraz zupełnie nic.

Autem jeżdżę dosyć często ale nie są to jakieś bardzo długie trasy. Jak jadę sama to zapinam pasy ale jak mąż jedzie ze mną to mi zabrania.

Nefoczka trzymam kciuki :*
Alinka zdrowia dla córki :)
Ilona mąż bardzo źle robi, jak odpowiedni ułożysz pas dzidzi nic się nie stanie, a jak walniesz w deske rozdzielczą albo wylecisz z samochodu no to chyba pisać nie muszę:no2:, zresztą były robione symulacje pod tym kątem, ja zawsze zapinam, dolny pas pod brzuchem na kolcach biodrowych a poprzeczny tak żeby przechodził nad brzuchem.
Zresztą to Twoje zdrowie i życie więc to chyba Ty powinnaś decydować.

Dzięki wszystkim za pozdrowienia dla córy, muszę jej pokazać jakie ma wsparcie;-) ;)
Ona zbytnio nie cierpi, bardziej ją bolało bez gipsu teraz już ok tylko trochę nieporadna jest, cieszy się że nie musi na wf ćwiczyć i pisać bo ja za nią popołudniami przepisuje.
wychowawczyni mnie wkurzyła, gadałam z nią dziś żeby mała nie musiałą zeszytów i ćwiczeń nosić tylko podręczniki najwyżej, no bo spróbujcie założyć 10 kg plecak jedną ręką , ale dogadać się z nią nie idzie, bo Gosia musi patrzeć, musi widzieć, niewiem tylko co ma widzieć skoro nie pisze:confused: Ale jak wiadomo ciało pedagogiczne ma zwsze racje:oo2:

U mnie dziś kiepsko cała nerwowa znów jestem, wczoraj już było ok z cukrami a dziś rano znów skok na 160:hmm:
Za tydzień mam wizytę i boję się że wpakuje mnie do szpitala.
Chyba dodatkowo złapałam jakąs infekcje bo cały czas czuje parcie na pęcherz i takie kłucia w dole brzucha, wogóle brzuch mnie pobolewa na dole jakoś i wczoraj wieczorem nogi mi spuchły jak balony, mam nadzieję że to nic złego:sad:

Needi trzymam kciuki żeby wyniki wyszły ok:happy:

Witam z rana. Alinka dużo zdrówka dla córki. Ja z przerwami śpię codziennie tak do 9:) Ale moje sny to lepsze niż horrory w tv.
Autem nie jeżdżę bo nawet bym i kiedy nie miała, zresztą w styczniu oddałam.. Mąż się przeziębił tak dosyć mocno i wczoraj była walka o leki, on nie lubi ale jak nie weźmie to mnie zarazi, eh facet

Alinka ja nigdy z tym problemow nie mialam ale pamiętam ze pierworodny przy pelni jako noworodek zle sypial stad skojarzylam i jestem pewna na 99% ze to przez pelnie bo w pozostale dni spie bez problemu.

Iwona ja tez mam takie sny ze spokojne świetny film moznaby bylo nakręcić[emoji14]

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

fazerkamm ja mam jeszcze tyle dobrze że sie z takiego snu przebudzę, przekręcę i dalej śpię. Najgorzej jak w nocy brzuch mnie boli to i śnie że rodze

reklama
Do góry