Cześć!
Wczoraj nie mogłam odpalić kompa, bo coś z zasilaczem, bateria nie trzyma, nie miałam jak napisać, aż wpadłam na pomysł, że z laptopa syna przecież mogę
Alinko, to potem znowu przejdziesz na tabletki, po ciąży? Głowa do góry! W rodzinie od od strony męża są dwie młode dziewczyny (23 i 13 lat) z cukrzycą typu I i przecież normalnie chcą żyć i żyją. I nawet przez myśl im nie przeszło, żeby w ciążę nie zachodzić, bo cukrzyca. Co za durne gadanie :/
Mehle, współczuję! Ja piłam z cytryną.
Julita, i jak, ból przeszedł? Mnie też ostatnie dwa dni bolało, już sama nie wiedziałam co. A to pachwina, a to żołądek, a to kręgosłup. Kręgosłup nadal daje się we znaki.
Iwonaimaja, przytulam do serducha!!!
Iwona77W - witaj! Jesteś już w 30 tygodniu ciąży! Zobacz jak pięknie, jeszcze chwilę, wytrzymasz, z nami wytrzymasz
Tylko pisz często
Też mam dwóch synów, 11 i 6 lat, a teraz dziewczynka ( nie mogę wciąż uwierzyć, mam nadzieję, że się to nie zmieni
) i też najgorzej tą ciążę znoszę teraz. No ale cóż! A! I u mnie mała też leniwa. Wciąż i na okrągło!
Pauladabro - przytulamy się, ale dużo rzadziej niż wcześniej. Trochę się boję, bo ginekolog coś wspominał na jednej wizycie o krótkiej szyjce, potem już nic nie mówił, pozwolił współzyć, ale strach pozostał. I nie mam takiego parcia na to, nie chce mi się po prostu.
Agnesdam - wszystko jest dobrze!!! Gdyby lekarz widział, że coś nie tak to by powiedział przecież. Głowa do góry!!!
Ciekawe ile moja waży. Od poniedziałku znowu chyba inaczej ułożona, bo ją czuję do wnętrza i dużo mniej niż pod koniec tamtego tygodnia czy w weekend. Znowu to samo, i tak w kółko, co kilka dni!! Oszaleję :/
Nie chustowałam, nie potrafię chyba, nie myślałam nawet o tym
Wysyłam, zaraz resztę nadrobię, bo jak mi przepadnie to co napisałam, to się wścieknę!