A ja czekam z wnioskiem na 500+ dość szybko kolejka idzie
Dziewczyny a jak to jest, ten wniosek mozna zlozyc jeszcze przed urodzeniem dziecka?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja czekam z wnioskiem na 500+ dość szybko kolejka idzie
Dziewczyny a jak to jest, ten wniosek mozna zlozyc jeszcze przed urodzeniem dziecka?
Hej
no ze spaniem u mnie różnie bywa...raz lepiej raz gorzej....poducha miedzy nogami pomaga
dziś mam dodatkową wizytę po szpitalu....nerwa oczywiscie tez mam.,.
ostatnio stres goni stres niestety..zycie...
Alinka cukrzyce ciążową masz że takie skoki?? córci szybkiego gojenia! na szczęście u dzieci naprawde to szybko idzie....choć miłe noszenie gipsu nie jest...
Przytulanki,....ehhh zapomniałam już to co sex.....
No mam nadzieję że wróce na tabletki o ile organizm się nie zbuntuje.Cześć!
Alinko, to potem znowu przejdziesz na tabletki, po ciąży? Głowa do góry! W rodzinie od od strony męża są dwie młode dziewczyny (23 i 13 lat) z cukrzycą typu I i przecież normalnie chcą żyć i żyją. I nawet przez myśl im nie przeszło, żeby w ciążę nie zachodzić, bo cukrzyca. Co za durne gadanie :/
A właśnie mi się coś przypomniało z tymi ruchami, ja mam łożysko na przedniej ścianie i to niby przez to tak mało czuje ruchy, Czasami tylko jak się przekręca to aż mnie zatyka