reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Witajcie! :D

Jeśli chodzi o auto to jeżdżę jak muszę, bo mam taki budyń w głowie, że masakra. Autobusami ciężko, ale ostatno młody chłopak chciał mi ustapić miejsca.

Mój mąż chyba miał w głowie jakieś urojenia, że dziecko w brzuchu i że ona się tam obija jak się kochamy, ale jakoś mu przeszło :) za to irytuje mnie pytanie już po wszystkim " i cooo obudziła się???!!!" :D masakra.

Co do spania to spię, ale budzę się na siku a po siku chyba macica mnie boli jak się kręcę w łóżku i tak średnio śpię. Zauważyłam, że jak wstaję do wc to mała zaczyna kopać :D

Od wczoraj bola mnie stopy! masakra, czuję takie ciężkie i pieką mnie :( i mam pełno żył wszędzie zwłaszcza na jednej nodze i ona boli :(. Co rano wchodzę na wagę i na nowo mam 200g więcej - nie wiem od czego :D w 3tyg na nowo 2kg do przodu

reklama
Kochane co na gardło bierzecie? Bezpieczne dla dzidziusia... no nie wytrzymam, spałam z godzinę może. Spróbuję do alergologa, ale podejrzewam, że terminy takie, że prędzej przestaną pylić moje roślinki. A na alergię? Heh... wyglądam jak zombie a czuję się podobnie po tej nocy :(

Biedna..ja mam katar tylko na pylące buble :(, ale gardło Cię drapie czy boli?

Kochane co na gardło bierzecie? Bezpieczne dla dzidziusia... no nie wytrzymam, spałam z godzinę może. Spróbuję do alergologa, ale podejrzewam, że terminy takie, że prędzej przestaną pylić moje roślinki. A na alergię? Heh... wyglądam jak zombie a czuję się podobnie po tej nocy :(

Mozes spróbuj płukania domowych.
Można tantumverde

Alinka szkoda tej rączki, ale dzieciom szybko sie zrasta wec za miesiąc pewnie pozbedzie się gipsu.
Jako kierowca też wie, że jestem rozkojarzona, ale jak jade z emilka to staram sie myśleć tylko o drodze, pasach itp. Moja koleżanka 2 tyg. przed porodem miala stluczke. Wjechala kolesiowi w tylek :p

U nas przytulanek nie ma bo grzybica się przyplatala i wraca jak bumerang.

Cześć dziewczyny

Jestem właśnie po drinku. W poprzedniej ciąży jakoś łatwiej się to piło a teraz czuję jak mi osiadło na migdalkach. Bleh

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny :)
Współczuję wam z tym spaniem, ja dwie ostatnie noce przespałam jak dziecko i nawet nic mnie nie bolało. Może dlatego że mąż miał nocki i całe łóżko było dla mnie :)
Co do przytulania to mąż ma ochotę ale ja jakoś nie, na początku ciąży miałam a teraz zupełnie nic.

Autem jeżdżę dosyć często ale nie są to jakieś bardzo długie trasy. Jak jadę sama to zapinam pasy ale jak mąż jedzie ze mną to mi zabrania.

Nefoczka trzymam kciuki :*
Alinka zdrowia dla córki :)

reklama
Do góry