reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Dopiero Was przeczytałam z dzisiejszej produkcji ☺
Miałam do południa poisac ale nie zdążyłam a po południu bylam na corocznej imprezie z pracy, mimo zwolnienia dostalam zaproszenie więc skorzystałam bo dziś dobrze się czuje. Oby tak dalej ☺ chociaż noc była nie przespana znowu, ciekawe jak dzisiaj...niedawno wrocilam i Was doczytalam do końca.
Niestety wiele nie pamiętam. Nafoczka Trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze!

Co do spraw łóżkowych to u mnie niestety nie ich nie ma bo boimy się żeby nie zaszkodzić, bo dwie wizyty w szpitalu z plamieniami były zaraz po stosunku więc boje się że to mogło być od tego. Ale ogólnie nie mam jakiejś Wielkiej ochoty☺
A sutki hmmmm raczej mam wklesniete ale liczę że Maluch da rade heh

reklama
Ja obstawiałam Monikę lub Antka.

Nie śpię, dopadła mnie alergia. Katar się uspokoił, ale teraz gardło mnie boli na maksa, mimo potwornego zmęczenia nie umiem spać. Zrobiłam sobie herbatę z cytryną i zobaczymy co dalej...

Hej i ja juz nie śpię. Przyjechałam wczoraj posiedzieć trochę na wsi u mamy i zimno ma w domu jak cholera..poza tym ostatnie noce sa fatalne. Boli mnie wszystko nie moge sie dobrze ułożyć. Brzuszek mnie cos pobolewa i zaczynam sie trochę martwić bo juz od dawna wszytko było ok.

Ech myślałam ze tylko ja taka obojętna na zaloty Meza ;) mam nadzieje ze po ciazy wszystko wróci do normy bo niby mam ochotę na przytulanki ale jakoś tak nijak jest. Chyba z tylu głowy mam gdzieś obawy o małego i nie moge sie wyluzować ;)

Jeśli chodzi o Agenta obstawiam ta szafiarke Macadamian (nie wiem jak to sie pisze) o ile juz nie odpadła bo nie śledzę tego co tydzien i w ogóle za bardzo nie kumam o co w tym chodzi bo oglądałam tylko kilka odcinków po trochu ;)

Mam nadzieje ze jeszcze troszkę pospie jednak.

Buziaki Mamusie ;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Witam
ja w przeciwieństwie do Was ostatnio bardzo śpiąca jestem

co do przytulanek to ja bym chciała ale mąż się boi do tego mam bardzo nisko główkę dzidziusia

dzisiaj przychodzi do mnie położna na pierwszą wizytę

reklama
Kochane co na gardło bierzecie? Bezpieczne dla dzidziusia... no nie wytrzymam, spałam z godzinę może. Spróbuję do alergologa, ale podejrzewam, że terminy takie, że prędzej przestaną pylić moje roślinki. A na alergię? Heh... wyglądam jak zombie a czuję się podobnie po tej nocy :(

Do góry