reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

agnes ile dokładnie miała ta twoja dzidzia i który to był tydzień i dzień bo niemogę odszukać jak pisałaś.

A u mnie katastrofa, córka ma pękniętą kość ręki i założyli jej korytko gipsowe, awansowałam teraz na kierowce, bo jej do autobusu z tą jedną łapką nie wpakuje jeszcze z tym wielkim plecakiem, i jeszcze będe musiała jej lekcje pisać popołudniami bo ona niemoże, będzie tylko siedzieć i słuchać:oo:
Krótko mówiąc jak nie urok to...

A jakie jest wasze zdanie na temat prowadzenia auta...jeździcie same?
Ja zasadniczo niemam jakichś zawrotów głowy czy słabości więc prowadze, boję się tylko że jakby co to mam strasznie blisko do kierownicy i mogłabym w nią uderzyć, bo wiadomo zanim pasy się napną i zatrzymają to trochę się poleci.
Jeszcze troche problem się rozwiąże bo się nie zmieszcze:cool2:

Nafoczka uszy do góry i cierpliwości , sama wiesz napewno że po podaniu sterydów maluch z taką wagą ma wszelkie szanse żeby było ok, a każdy dzień działa tylko na plus.
Trzymam kciuki:happy:

reklama
Dobra ja tak szybko bo idę spać bo dziś nie śpię od czwartej a Martyna już dżemie.
Link do: 27 absurdalnie śmiesznych rzeczy które zrobiły pozbawione snu mamy. Nawet nie były tego świadome!
To link tak dla śmiechu. Wiem co to znaczy. Ale opowiem wam moją ostatnią wizytę do leroy merlin. Kupiłam sobie koszyki ratanowe i pudła. Kase przede mną pani otworzyła mąż z córką poszli przodem a ja zapłaciłam , odwracam się do nich i idę. Widzę że mąż coś do mnie krzyczy i macha ale nie słyszę. Nagle staje, patrze na ręce a tam pusto. Zapłaciłam za zakupy i odeszłam zostawiając je na kasie[emoji23]

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Needi czytałam z jednej strony zabawne ale z drugiej aż strach do czego zdolny jest wykończony człowiek.
Mąż mojej koleżanki jak grzał córce mleko o 3 w nocy, a na 5 szedł do pracy włożył do mikrofali telefon zamiast butelki:-p
Ja też jakaś rozkojarzona jestem, ostatnio jak otworzyłam okna na piętrze rano to córka narobiła hałasu jak szła spać ok 22, nawet nie wspomne jaka tam temperatura panowała:baffled:Co do jeżdżenia w dalekie trasy też się nie wybieram, a po Poznaniu to wręcz komunikacją bo mam strasznie niski poziom tolerancji na debili drogowych i wymuszaczy:tak:

Needi czytałam z jednej strony zabawne ale z drugiej aż strach do czego zdolny jest wykończony człowiek.
Mąż mojej koleżanki jak grzał córce mleko o 3 w nocy, a na 5 szedł do pracy włożył do mikrofali telefon zamiast butelki:-p
Ja też jakaś rozkojarzona jestem, ostatnio jak otworzyłam okna na piętrze rano to córka narobiła hałasu jak szła spać ok 22, nawet nie wspomne jaka tam temperatura panowała:baffled:Co do jeżdżenia w dalekie trasy też się nie wybieram, a po Poznaniu to wręcz komunikacją bo mam strasznie niski poziom tolerancji na debili drogowych i wymuszaczy:tak:
No z tymi debilami to tak wszędzie. Ja mam małą miejscowość i najgorsze są babcie na rowerach bo ich nie dotyczą przepisy. Dziś mi dziadek wyjechał metr od samochodu. Jak go ztrabilam to nie mrugną tylko se pojechał. Ah kuwa

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

agnes ile dokładnie miała ta twoja dzidzia i który to był tydzień i dzień bo niemogę odszukać jak pisałaś.

A u mnie katastrofa, córka ma pękniętą kość ręki i założyli jej korytko gipsowe, awansowałam teraz na kierowce, bo jej do autobusu z tą jedną łapką nie wpakuje jeszcze z tym wielkim plecakiem, i jeszcze będe musiała jej lekcje pisać popołudniami bo ona niemoże, będzie tylko siedzieć i słuchać:oo:
Krótko mówiąc jak nie urok to...

A jakie jest wasze zdanie na temat prowadzenia auta...jeździcie same?
Ja zasadniczo niemam jakichś zawrotów głowy czy słabości więc prowadze, boję się tylko że jakby co to mam strasznie blisko do kierownicy i mogłabym w nią uderzyć, bo wiadomo zanim pasy się napną i zatrzymają to trochę się poleci.
Jeszcze troche problem się rozwiąże bo się nie zmieszcze:cool2:

Nafoczka uszy do góry i cierpliwości , sama wiesz napewno że po podaniu sterydów maluch z taką wagą ma wszelkie szanse żeby było ok, a każdy dzień działa tylko na plus.
Trzymam kciuki:happy:
współczuje córce.. biedna mała, niech się kuruje a i Tobie przy okazji współczuję dodatkowych obowiązków.
Co do jazdy autem.. zauważyłam u siebie dziwne rozkojarzenie. Jeżdżę jak muszę, jak mogę wsadzam męża za kółko, niestety ostatnio przez jego rękę jeżdżę więcej. Boję się też bliskości kierownicy bo to, że TY uważasz nie znaczy niestety, że inni też..

Nafoczka leż i jeszcze raz leż, coraz bliżej nam do końca ale jesteśmy już w takim czasie że w razie czego będzie ok, choć wiadomo każdy dzień na wagę złota. Trzymam kciuki, chociaż zawsze w takich sytuacjach żałuję, że tylko tyle mogę :*

Needi u Marynki i naszego lipcowego bohatera dobrze jest :) Ostatnio mial 830g :)

Nafoczka lez kochana i nic nie rob! Wstawaj tylko do wc.. i trzymam mooocno kciuko by sie udalo wytrwac jak najdluzej!!

Asia28BK kolor brodawek calkiem naturalne ze sie zmienia w ciazy i ze schodzi az na skore :)

Alinka ojjjj :( :( :( wspolczuje... oby córcie jak najmniej bolalo :(
Ja prowadze jak musze.. staram się nie poniewaz jestem bardzo rozkojarzona i boje się ze jakas glupote zrobie i spowoduje wypadek.
Rozkojarzenie to podobno naturalne w ciazy.. ja sie smieje ze mi sie mozg do brzucha schowal[emoji14]

A tak z ciekawości... ktora oglada Agenta na tvn i kogo obstawia? Moj agent właśnie dzis odpadl, obstawialam Monike ;)
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem, nadrobiłam. Na niczym nie mogłam się skupić, jak Maluch był nieaktywny ale po zjedzeniu jabłka i czekolady się rozkręcił . Ale chyba zmienił położenie, bo serduszko w innym miejscu słychać najbardziej i kopie mnie w pachwinach.
Najważniejsze, że brzuszek faluje :-) :):-) :):-) :):-) :):-) :):-) :):-) :):-) :):-) :):tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Zaraz obejrzę Na Wspólnej na Playerze i spać lecę :-)

Fazerkamm, ja oglądam i od dłuższego czasu obstawiam Dominikę, że jest agentem. Dwaie rzeczy zrobiłą bardzo dziwnie. No zobaczymy czy się sprawdzi.

reklama
Do góry