reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Doris nie peniaj[emoji5]

Nafoczka Ty tylko to toalety wstawaj ja Cię proszę. Trzymam kciuki żeby dzidzia siedziała w brzuszku jak najdłużej.[emoji8]

Ktoś ostatnio pisał do Maryńki może?

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nafoczka kurde aż tak źle?

Trzymam kciuki żeby mały w brzuchu był jak najdłużej...

eiktkw7i1lgslap3.png

Nafoczka leżysz w szpitalu? Mi lekarze mówili że najwięcej strachu jest do 24 tc a potem już każdego dnia jest lepiej, dzidzie są coraz większe i silniejsze

To i ja dolacze do tych liczacych dni. Moja szyjka niestety sie skrocila do 11mm a rozwarcie powiekszylo. Szans na donoszenie ciazy brak a pytanie brzmi ile? Wiktorek duzy bo ma prawie 1kg. Szew poki co trzyma ale sterydy beda obowiazkowo i lezec, jeszcze wiecej lezec!

Leż i niech maleństwo rośnie.. Oby jak najdłużej. Trzymam kciuki za was!!

Iwona77W witaj;) życzę Ci wytrwałości;)

Ja mam jutro wizytę,mam nadzieję że wszystk ok i dowiem się jaki wynik przeciwciał wyszedł a trochę się tego boję;/

Mój lekarz prowadzący nie wziął poprawki na termin porodu o tydzień do tyłu z USG i mam cały czas rozpisywane w karcie ciąży według OM.

A sprawy łóżkowe u mnie też na niskim poziomie,czasem się poprzytulamy ;-) ale średnio mi to sprawia przyjemność;/
natomiast sutki mam mega wystające i do tego całe brodawki mocno przebarwione-ciemno brązowe aż mi to przebarwienie schodzi na skórę...nie za ładnie to wygląda;)

Nafoczka trzymam kciuki aby Wiktorek nie spieszył się zbytnio na świat. Oszczedzaj się, na pewno wszystko będzie dobrze. :*

Byłam u swojego lekarza i on mówi że nie muszę już robić tej krzywej cukrowej. Ufam mu bo prowadziłam też u niego pierwszą ciążę ale mimo wszystko mam mieszane uczucia. Wszędzie piszą że to badanie jest obowiązkowe i ważne a ja jednak nie muszę go robić? Co sądzicie?

Asia data porodu z usg to tylko orientacyjna jest. Każdy lekarz sugeruje się terminem z OM i tak do końca jest. Wyobraź sobie sytuację gdy trafiasz do szpitala? Na co lekarz patrzy o co pyta? Kiedy była ostatnia miesiączka.

Termin z usg jest obarczony błędem pomiarów...dlatego tez to tylko orientacyjnie jest.

Co do sutkow to tez mi przebarwienia wychodzą na skórce poza obwód samego sutka.. .no ale cóż...

eiktkw7i1lgslap3.png

Mehle to może niech ci da skierowanie do diabetologa a diabetolog da Ci glikometr i sama bedziesz sobie sprawdzała przez jakiś czas cukier po posiłkach

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nafoczka trzymam kciuki aby Wiktorek nie spieszył się zbytnio na świat. Oszczedzaj się, na pewno wszystko będzie dobrze. :*

Byłam u swojego lekarza i on mówi że nie muszę już robić tej krzywej cukrowej. Ufam mu bo prowadziłam też u niego pierwszą ciążę ale mimo wszystko mam mieszane uczucia. Wszędzie piszą że to badanie jest obowiązkowe i ważne a ja jednak nie muszę go robić? Co sądzicie?
mehle ja tez pierwsze podejście miałam nieudane, ale za drugim się udało. Może spróbuj jeszcze raz jeśli masz mieszane uczucia...

Do góry