reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

U nas jest tak że ja czuję bo mam ją w brzuchu, mąż jak chce poczuć to najpierw długo nic dopiero po czasie jakiś kopniak, a wystarczy że Martynka przytuli się do brzucha i od razu jest szał i kik boxing w brzuchu. Śmiesznie brzmi ale prawda.

Nie oglądajcie "piątej fali. Dno i tragedia. Zmierzch dla ubogich i dno

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mój też prawie o stałych porach kopie, a najbardziej to mi brakuje jego widoku, tak dawno miałam usg:( a tu jeszcze 11 dni
Też dziś nie mam planów, jedynie spotkałam się z koleżanką i jej córcią dziewczyny się wyszalaly a my poplotkowały:)
ale wiecie ze jak oszczędzam się to brzuch nie twardnieje...

a ja jeszcze nie oglądałam zadnych wózków jak pojedziemy zobaczę na własne oczy to się wypowiem:)

jej już macie? my w maju pojedziemy już po urodzinach córci...

To nie za dobrze z tymi cukrami...
U mnie juz 30 tc i wolalam juz miec puki wpadlo mi cos ladnego w oko ;p

Ludzie gadali, gadają i będą gadać - taka już ludzka natura. Bo lepiej jest wytykać innym niż podyskutować o własnych brudach. Dlatego nie warto się dziewczyny przejmować choć rozumiem też przykrość którą się czuje przy okazji czyiś komentarzy.

U nas na szczęście przestało padać i nawet delikatnie wygląda słonko zza chmur.

Wg aplikacji ciążowej pozostało mi równe 90 dni do planowanego terminu porodu. :)

witajcie. my wróciliśmy niestety :(
zamówiłam dziś materac do lozeczka i pościel i kocyk z podusią letni do wozka, łóżeczko juz mamy i wózek zamówiony. z ciuszków jeszcze musze tylko jakoś sweterek dokupić a resztę mam. zastanawiam się nad laktatorem czy kupować ręczny czy elektryczny bo spora różnica cenowa.

Agula a kto sprząta ?

Nie ma co słuchać ludzkiego gadania. Biedne z was te które mają w sobie tyle dobrego wychowania że nie mogą powiedzieć komuś żeby się odp...

Zagryźcie zęby mamusie[emoji16]

Zamiast spać z Martynką to film ogladam. Głupia ja. Maja w brzuchu nadrabia wczorajszy bezruch. Mój brzuch rusza się dziś jak galareta.[emoji12]

Pokręciłam coś??? :D napisałaś, że masz jeszcze tydz. porządków :) - a jak pytanie było do mnie, to u mnie sprzątam ja :D

zamówiłam dziś materac do lozeczka i pościel i kocyk z podusią letni do wozka, łóżeczko juz mamy i wózek zamówiony. z ciuszków jeszcze musze tylko jakoś sweterek dokupić a resztę mam. zastanawiam się nad laktatorem czy kupować ręczny czy elektryczny bo spora różnica cenowa.

ooo widzę, że już sporo macie :) ja kupuję ręczny :)

Tak u Ciebie[emoji5] po gościach

A u mnie faktycznie jeszcze tydzień

aaa ok :D u mnie jak są goście to mąż sprząta po obiedzie lub kolacji, myje naczynia itp. Rano wstaje i robi śniadanie a ja robię obiad :) a w tygodniu to JA :)

Nie wiem czy Wam też tak jest, ale mi jest jakoś ciężko a w piątek jak naczytałam się o Waszych mdłościach to mnie tak wzięło :( byłam blada jak ściana cały dzień, musiałam jeszcze do dermatologa jechać na wizytę :(

Co do ruchów to racja, jak się zmęczę to małej nie czuję a jak mam spokojny dzień to kopniaki jak ta lala.

reklama
Dziewczyny pierzecie od razu dwa rozmiary dla dziecka ? Nie pamiętam jak robiłam z Martynką

Ja poprałam 56 i 62.

Poduszeczkę do wózka? Chyba na początek jest zbędna...
Jakie łóżeczko kupiłaś? Ja nie mogę wybrać na razie.

Ja wczoraj się wybrałam na wieś i dziś umieram. Jechałam ponad dwie godziny, w drodze czulam jakiś ucisk w dole brzucha i dziś nie mogę chodzić. Tak mnie boli kregosłup, że powłóczę nogami. Dramat :(
Piękna pogoda i nawet nigdzie nie mogłąm wyjść.

Do góry