reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

No moja waga też do góry, no ale tak.będzie jrszcze przez 3miesiące. Mam tylko nadzieję, że więcej mi w cycki już nie pójdzie, tylko w Maleństwo wszystko
A śniło mi się dziś, że już urodziłam i karmiłam ;)

reklama
Ja mam mega apetyt, cały czas bym coś jadła. Ale staram się jeść owoce między normalnymi posiłkami żeby waga nie poszła aż tak w górę.

Ja też mam spory apetyt, tylko muszę się hamować ze względu na cukry i wagę.
Julita1212 no niestety, zwiększam dawkę insuliny narazie, zobaczymy co będzie dalej.
Tak czekam z praniem ubranek na ładną pogodę żeby suszyć na dworze, ale jak tak dalej pójdzie to się prędzej maluch urodzi bo codziennie pada:oo2:

Cześć
Przenosiny pokoju zakończone ale porządki będą jeszcze chyba przez tydzień.

Im więcej ja się męczę tym mniej Maja kopie. Mało ją dziś czułam .

Pozdrawiam

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam :)

U mnie też szaroburo i deszczowo... :/
A wczorajsze urodziny córci udały się jak najbardziej. 3-latka zadowolona i uśmiechnięta a to najwazniejsze. :)

reklama
Do góry