alinka
Fanka BB :)
JA chciałam odmalować jeszcze duży pokój bo wilgoć w kątach weszła ale mój małżon to taki grzebacz że boje się ze rozwodem się skończy. Zresztą jeszcze musi na warzywa skopać działkę i trawa już odrasta
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja poprałam i wyprasowałam wszystko co dostałam, najwyżej powtórzę a dostałam rozmiary 56 do nawet 72, boję się swojej pózniejszej formy i upałówDziewczyny pierzecie od razu dwa rozmiary dla dziecka ? Nie pamiętam jak robiłam z Martynką
Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
ja teżooo widzę, że już sporo macie ja kupuję ręczny
o ile ja odpuszczałam sobie na początku poduszkę do łózeczka tak do wózka miałam. Bardziej ze względu na amortyzację główki niż inne rzeczy. Zależy jakie kto ma drogi, u mnie są takie gruntowe, wysypane tłuczniem i obawiam się,że wstrząsy będą nawet w wózku z najlepszymi amortyzatoramiJa poprałam 56 i 62.
Poduszeczkę do wózka? Chyba na początek jest zbędna...
Jakie łóżeczko kupiłaś? Ja nie mogę wybrać na razie.
Ja wczoraj się wybrałam na wieś i dziś umieram. Jechałam ponad dwie godziny, w drodze czulam jakiś ucisk w dole brzucha i dziś nie mogę chodzić. Tak mnie boli kregosłup, że powłóczę nogami. Dramat
Piękna pogoda i nawet nigdzie nie mogłąm wyjść.
u mnie poza jedną współpracownicą ok,, ta jedna wkurza mnie na maxa bo po tylu miesiącach myślałam,że przyzwyczaiła się do faktu a tu co mnie zobaczy to komentarz "że też Wam się zachciało" i powtarzalność jego już mnie denerwuje.Nigdy za nią nie przepadałam bo to typ, który udowadnia sobie swoje poczucie wartości flirtując ze wszystkim co się rusza i na drzewo nie ucieka, nawet na oczach ich partnerek, więc ogólnie co nie powie to mnei drażniDzięki Julita, mam nadzieję, że przejdzie, bo musze jutro parę spraw załatwić. Jak nie to porażka W ogóle przez tydzień mi brzuch urósł tak, że szok. Wizytę mam 28.04 (3 prenatalne), ciekawe ile mała waży .....
W kwestii plotek, to powiem Wam, że jak nie pracuję to jestem zdrowsza, bo to co się u mnie w pracy działo to szok. Nawet nie chcę wiedzieć i myśleć co tam o mnie gadają, bo to straszne towarzystwo.
W swoim otoczeniu w życiu prywatnym każdy kto mnie spotyka, gratuluje i bardzo się cieszy, że będę miała drugie dziecko
ja bluzek typowo ciążowych nie kupuje. Nie ma co przepłacac i lepiej kupić zwykłe tuniczki o rozm. większe lub elastycznepolecam dziewczyny w sin say takie cienkie bluzeczki na lato chyba za 19 zł, są szerokie tak ze mam naprawdę sporo luzu w brzuchu, do tego są dość długie. aż się zdziwilam ze udało mi się coś kupić w zwykłym sklepie bo jak patrze na ciążowe bluzki to cena powala