reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Needi ja właśnie jestem dość pyskata ale ostatnio mi się tak porobiło że zamiast ochrzanić delikwenta to zaś siedzę w domu i przeżywam.:-( :(
Ja wypiorę 56 i 62 bo raz że niewiadomo jaki będzie duży, a dwa to potem może być różnie z czasem:rolleyes2:
Mój bobas coś trzeci dzień mało się rusza, od biedy te 10 ruchów naliczę, ale tak jak ostatnio wariował to niema, on wogóle jest przekorny, jak ktoś położy ręke na brzuchu to przestaje kopać, tak samo z usg jak lekarz chciał mu fotkę 3 D zrobić to się bokiem obrócił.
Najgorsze że znów mnie kopie na dole chyba znów się obrócił nogami w dół:baffled:

Wogóle dzięki dziewczyny że jesteście i jesteście takie kochane, można się wygadać i lepiej się poczuć:rolleyes2:

reklama
Alinka, nieufna to ja też popiore dwa bo faktyccznie czasu potem bedzie mniej.

Małżonek mi przy tym przemeblowaniu powiedział że jak takie życie ze mną będzie to on popełni samobójstwo[emoji23]
Brawo ja[emoji6]

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja poprałam 56 i 62.

Poduszeczkę do wózka? Chyba na początek jest zbędna...
Jakie łóżeczko kupiłaś? Ja nie mogę wybrać na razie.

Ja wczoraj się wybrałam na wieś i dziś umieram. Jechałam ponad dwie godziny, w drodze czulam jakiś ucisk w dole brzucha i dziś nie mogę chodzić. Tak mnie boli kregosłup, że powłóczę nogami. Dramat :(
Piękna pogoda i nawet nigdzie nie mogłąm wyjść.
no to nie zafajnie z tym bólem krzyża:( oby jutro było lepiej

Needi ja właśnie jestem dość pyskata ale ostatnio mi się tak porobiło że zamiast ochrzanić delikwenta to zaś siedzę w domu i przeżywam.:-( :(
Ja wypiorę 56 i 62 bo raz że niewiadomo jaki będzie duży, a dwa to potem może być różnie z czasem:rolleyes2:
Mój bobas coś trzeci dzień mało się rusza, od biedy te 10 ruchów naliczę, ale tak jak ostatnio wariował to niema, on wogóle jest przekorny, jak ktoś położy ręke na brzuchu to przestaje kopać, tak samo z usg jak lekarz chciał mu fotkę 3 D zrobić to się bokiem obrócił.
Najgorsze że znów mnie kopie na dole chyba znów się obrócił nogami w dół:baffled:

Wogóle dzięki dziewczyny że jesteście i jesteście takie kochane, można się wygadać i lepiej się poczuć:rolleyes2:
A ja jeszcze nic nie prałam...

Dzięki Julita, mam nadzieję, że przejdzie, bo musze jutro parę spraw załatwić. Jak nie to porażka :( W ogóle przez tydzień mi brzuch urósł tak, że szok. Wizytę mam 28.04 (3 prenatalne), ciekawe ile mała waży .....

W kwestii plotek, to powiem Wam, że jak nie pracuję to jestem zdrowsza, bo to co się u mnie w pracy działo to szok. Nawet nie chcę wiedzieć i myśleć co tam o mnie gadają, bo to straszne towarzystwo.
W swoim otoczeniu w życiu prywatnym każdy kto mnie spotyka, gratuluje i bardzo się cieszy, że będę miała drugie dziecko :)

Ja już poprałam, bo z takim zdrowiem to mogę nie dać rady ;) No i ryzyko wczesnego porodu też mam 1:500, więc wolę nie ryzykowac

A u mnie masakra, nie nadążę nadrobić zaległości tutaj chyba bo w domu mam sajgon, usuwanie pleśni w łazience i sypialni, malowanie, wymiana karniszy, muszę jeszcze firanki wybrać, łóżeczko powinno przyjść w tym tyg i chce je skręcić [emoji16] bo po tym weekendzie stwierdziłam ze chyba muszę ogarnąć wszystko sama bo na mojego męża to sie nie doczekam [emoji849][emoji35]
I jeszcze na czas tych malowan wyniosłam sie do rodziców żeby tego nie wdychać
Dobrze ze blisko mieszkają
[emoji57]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Dzięki Julita, mam nadzieję, że przejdzie, bo musze jutro parę spraw załatwić. Jak nie to porażka :( W ogóle przez tydzień mi brzuch urósł tak, że szok. Wizytę mam 28.04 (3 prenatalne), ciekawe ile mała waży .....

W kwestii plotek, to powiem Wam, że jak nie pracuję to jestem zdrowsza, bo to co się u mnie w pracy działo to szok. Nawet nie chcę wiedzieć i myśleć co tam o mnie gadają, bo to straszne towarzystwo.
W swoim otoczeniu w życiu prywatnym każdy kto mnie spotyka, gratuluje i bardzo się cieszy, że będę miała drugie dziecko :)
27

No ja mam wizytę 27

nieufna kupiłam ta taka płaska dla noworodka :) zastanawiam się nad tą poduszka do łóżeczka klin tym bardziej ze to będą upały. ja dostałam łóżeczko od kuzynki mojego, wydawało mu się ze będzie zbyt masywne i nie będzie miało opcji dostawki a jak mąż je złożył to okazało się ze jest to właśnie lozeczko-dostawka takie jak chciałam :) trochę kolorystycznie mi nie pasuje ale to jest mały problem akurat :)
ja też będę prac koniec maja początek czerwca. najgorsze do kupienia będą dla mnie te takie pierdolki i kosmetyki

reklama
nieufna kupiłam ta taka płaska dla noworodka :) zastanawiam się nad tą poduszka do łóżeczka klin tym bardziej ze to będą upały. ja dostałam łóżeczko od kuzynki mojego, wydawało mu się ze będzie zbyt masywne i nie będzie miało opcji dostawki a jak mąż je złożył to okazało się ze jest to właśnie lozeczko-dostawka takie jak chciałam :) trochę kolorystycznie mi nie pasuje ale to jest mały problem akurat :)
ja też będę prac koniec maja początek czerwca. najgorsze do kupienia będą dla mnie te takie pierdolki i kosmetyki

Julka jeśli mogę Ci coś doradzić to ani poduszeczka ani ten klin się nie przydaje.
Najwygodniej dzidziusiowi i najzdtowiej jest jak maluszek leży na płasko bez żadnego podwyższenia [emoji4]

Do góry