reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
I ja się witam środowo. Wstaję właśnie z Małą do przedszkola. Jakieś małe zakupy zrobię i wracam, bo pogoda beznadziejna u nas szaro i buro.

witam, ja też na nogach, dziecko wysłane do szkoły, kasza dla piesów nagotowana, teraz będe córce szafy porządkować żeby poukładać letnie ubrania, muszę to ogarnąć puki jeszcze mam siłe.
U mnie mgła że zabić się idzie:baffled:
Frazerkamm powodzenia na badaniach:happy2:

witam
Fazerkamm, drineczek Cie troche zaspokoi ;-) moj Maluch dostal po nim takiego powera ze myslalam, ze pepkiem wyskoczy :-D mnie tylko dupcia bolala ;-)

Nafoczka moj tez szaleje w brzuchu..
Zastanawiam się co zjesc po.. mam ochote na nalesnika z czekolada i bananem ale czy to nie będzie zabojstwo cukrowe dla mojego organizmu po wypiciu glukozy?
Slabo mi sie troche czasami robi i pani co pobiera mi krew mowi ze to przez to ze organizm szoku przez glukoze dostal...
Jeszcze jakies 20min i bede wolna.

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Dziewczyny!!! :)

U mnie z rana leje deszcz :( później idę na zakupy i chciałabym słońce :D

Fazerkamm- ja za to po glukozie dostałam takiego napadu głodu, że zjadłam 4 kiełbaski smażone, 3kanapki i wypiłam 2 kawy ...jak wróciłam do domu to ręce trzęsły mi się jak po dobrej imprezie na drugi dzień :D. Chyba mi cukier spadł i taka reakacja-sama nie wiem. Miałam ochotę na pączka, ale odpuściłam :D

Czesć dziewczyny[emoji4] [emoji4]
U nas słońce jakby chciało a nie może wyjść.
Od wczoraj mam przemozną ochotę puścić głośno muzę i poskakać. Teraz podrygiwałam do piosenki z bajki Mój przyjaciel Timmy czy jakoś tak ... powiem wam że chwytliwy kawałek[emoji2]

Iwonamaja powodzenia

Fazerkamm już po ?

Napisane na GT-S6310 w aplikacji Forum BabyBoom

u mnie kolejne pranie się pierze dwa już wyprane i wyprasowane nie wiem gdzie dam te wszystkie ubranka bo już robi się ciasno :)

mi po glukozie było słabo

reklama
Do góry