reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
I ja się witam środowo. Wstaję właśnie z Małą do przedszkola. Jakieś małe zakupy zrobię i wracam, bo pogoda beznadziejna u nas szaro i buro.

witam, ja też na nogach, dziecko wysłane do szkoły, kasza dla piesów nagotowana, teraz będe córce szafy porządkować żeby poukładać letnie ubrania, muszę to ogarnąć puki jeszcze mam siłe.
U mnie mgła że zabić się idzie:baffled:
Frazerkamm powodzenia na badaniach:happy2:

witam
Fazerkamm, drineczek Cie troche zaspokoi ;-) moj Maluch dostal po nim takiego powera ze myslalam, ze pepkiem wyskoczy :-D mnie tylko dupcia bolala ;-)

Nafoczka moj tez szaleje w brzuchu..
Zastanawiam się co zjesc po.. mam ochote na nalesnika z czekolada i bananem ale czy to nie będzie zabojstwo cukrowe dla mojego organizmu po wypiciu glukozy?
Slabo mi sie troche czasami robi i pani co pobiera mi krew mowi ze to przez to ze organizm szoku przez glukoze dostal...
Jeszcze jakies 20min i bede wolna.

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Dziewczyny!!! :)

U mnie z rana leje deszcz :( później idę na zakupy i chciałabym słońce :D

Fazerkamm- ja za to po glukozie dostałam takiego napadu głodu, że zjadłam 4 kiełbaski smażone, 3kanapki i wypiłam 2 kawy ...jak wróciłam do domu to ręce trzęsły mi się jak po dobrej imprezie na drugi dzień :D. Chyba mi cukier spadł i taka reakacja-sama nie wiem. Miałam ochotę na pączka, ale odpuściłam :D

Czesć dziewczyny[emoji4] [emoji4]
U nas słońce jakby chciało a nie może wyjść.
Od wczoraj mam przemozną ochotę puścić głośno muzę i poskakać. Teraz podrygiwałam do piosenki z bajki Mój przyjaciel Timmy czy jakoś tak ... powiem wam że chwytliwy kawałek[emoji2]

Iwonamaja powodzenia

Fazerkamm już po ?

Napisane na GT-S6310 w aplikacji Forum BabyBoom

u mnie kolejne pranie się pierze dwa już wyprane i wyprasowane nie wiem gdzie dam te wszystkie ubranka bo już robi się ciasno :)

mi po glukozie było słabo

reklama
Do góry