reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Dzień dobry :) dziś kurier przyniósł laktator. Dzięki za rady, wygląda na prawdę porządnie, rączka fajnie chodzi, oby w praktycznym.użyciu też tak fajnie było! ;)
U nas piękne słoneczko, kończę śniadanko i mykam do fryzjera...

Widziałam wczoraj promocję na Lovelę :) w Biedronie. Nie wiem jeszcze jaki mam kupić do prania :(
dla mojej starszej istniała tylko lovela bo inaczej było drapanko, szła już do szkoły jak wciąz tylko w dziecięcych można było jej ubrania prać
Nie dajcie się dziewczynki namówic nikomu na Białego Jelenia..Masakra.. Mi nawet dermatolog kazała całą serię kupic że niby takie dobre, delikatne a córka dostała takich plam jakby ją ktoś oparzył. Wczoraj poczytałam o tej firmie na stronce którą ktoraś z dziewczyn podała z chemiczną analizą kosmetyków i nie dziwię się,że córka tak zareagowała.
I witajcie środowo:) u mnie pięknie, słońce, ciepełko i nie pada :)

Dzień dobry :) dziś kurier przyniósł laktator. Dzięki za rady, wygląda na prawdę porządnie, rączka fajnie chodzi, oby w praktycznym.użyciu też tak fajnie było! ;)
U nas piękne słoneczko, kończę śniadanko i mykam do fryzjera...
DRogo? Kiedyś ten z aventu kosztował około 150-180 zł, teraz wiem,że ceny zeszły nawet poniżej 100

Agula2016 nalesnika odpuscilam :( pytalam sie w laboratorium czy moge zjesc to odradzila bo po glukozie jeszcze organizm do siebie nie doszedl.

Needi po po :) zjadlam pite ze szpinakiem i sok pomaranczowy wypilam :)
Wieczorem wyniki.. az ciekawa jestem czy ok sa.. oby byly!

Iwonaimaja tez musze zaczac prac ubranka, tylko najpierw plyn do prania musze kupic.

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się w środę,

Tak się naczytałam Was o tej szkole rodzenia że zadzwoniłam do szpitala się dopytać i mają wolne terminy od 31.05 - 28.06 Pani powiedziała że jak mam termin na 25.07 to spokojnie mogę zacząć wtedy a że były wolne miejsca to się zapisałam mam tydzień na wpłacenie zadatku więc się zastanowię chwilę i postaram się przekonać Męża bo to dość droga impreza...w moim przypadku 600zł bo nie mam meldunku w Warszawie. Tak sobie myślę, że w moim przypadku warto byłoby iść ze względu na to, że to moje pierwsze dzieciątko i dużo nie wiem a poza tym poznam położne i szpital. :)

Miała być dzisiaj cudowna pogoda a zimno i szaro jak nie wiem, mam nadzieję że się poprawi bo po południu jestem umówiona na ploteczki z koleżanką z poprzedniej pracy i chciałyśmy iść na spacer a później jakąś kawkę, wymarzyłam sobie kawę w ogródku na starówce :D

Biorę się za ogarnianie mieszkania, jakieś pranko i obiad.

Miłego dnia !

reklama
Do góry