paula_dabro
Fanka BB :)
Agnesdem co Cie martwi?
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witajcie dziewczyny...
pewnie nawet nie zauwazylyscie ze mnie tu pare dni nie bylo takie tempo macie
No u mnie tak sobie..jak mam byc szczera..wczoraj mialam obciazenie glukoza w koncu mam to za soba ale meczylam sie mega. Raz mi cieplo raz cimno raz czuje ze mdleje..raz juz wszystko ok nie dobrze mi i tak w kolko...ale dalam rade..Cukier z palca na poczatku na czczo mialam 81 wiec spoko dzis dostalam juz wyniki pozostale wiec glukoza wszytsko okkkkkk morfologia tez okkkk ale jedyne co mnie martwi
badanie moczu mam nie za dobre...wczoraj zadzwonila do mnie pielegniarka z przychodni gdzie mialam robione badania zebym w najblizszym czasie skontaktowala sie z lekazem prowadzącym hmm wiec tak
barwe mam napisana ciemnozolta, ciezar wlasciwy 1,021 a norma jest 1,015-1,030
ketony- slad
ery/hb - obecne
leukocyty- obecne
nablonki plaskie - liczne
bakterie-bardzo liczne
krysztaly szczawianu wapnia- dosc liczne
Tak mam napisane na wynikach
hmmm wiecie co chyba nie potrzebnie sie naczytalam wiadomosci na necie...i teraz po prostu mam dola. Wyczytalam, ze to nie dobrze jak sa takie wyniki ze to szkodzi bardzo dziecku...jedyne co nie mam w tym wszytskim nie czuje swedzenia,pieczenia...hmm moze to od basenu?
no wlasnie w sumie mi nie zabronil chodzic ale ostatnio dosc czesto bylam wiec moze dlatego..ooo może basen, jedni lekarze odradzają ze względu na możliwość złapania bakterii a jedni nie. Podobno są jakieś tampony zapobiegające.