reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Co do laktatora to ja też chciałam już się zaopatrzyć ale kolezanka podpowiedziała że nie wiadomo czy mi się przyda więc po co wydawać pieniądze. A jak urodze i już będzie potrzebny to w każdej aptece się dostanie itd więc nie będzie problemu z kupnem. Więc chyba tak zrobię[emoji5]

A ja tak zrobiłam i zalowalam bo w szpitalu jak miałam nawal pokarmu to chcialam oszslec a jak na zlosc w zadnej nie bylo tego z aventu.

reklama
na kanty..my własnie kupilismy i szczęście że mam męża złotą rączkę. Tu gdzie stykają sie elementy pionowe z poziomymi okazało się że styki drapią
Link do: Klupś łóżeczko z przewijakiem 120x60 Safari Zajączek ułatwia rodzicom zabiegi pielęgnacyjne przy maleństwie. - 245 zł takie kupilismy i są nieprzyheblowane łączenia

O proszę... też chcę takie kupić tylko z szufladą i kolor capuccino.
Czy możesz mi napisać o co dokładnie chodzi z tymi stykami i czy się je ciężko składa?

Witam was, ja dziś spałam rewelacyjnie. Pogoda ponura, ale to nic, ważne, że się coraz bardziej zielono robi:)

A tak z jeszcze innej beczki, espumisan można w ciąży, nie wiecie?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Można w ciąży...w szpitalu dawaja w razie usg nerek przy kolce...sama biorę od czasu do czasu jak się zapowietrze

eiktkw7i1lgslap3.png

Witajcie,

Ja jeszcze zalegam w łożku ale powoli muszę sie ogarnąć bo czeka mnie wycieczka do przychodni z moczem ;)

Trzymajcie prosze kciuki bo dzisiaj mam wizytę i sie denerwuje.

Miłego dnia ! ;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Witajcie dziewczyny...

;)pewnie nawet nie zauwazylyscie ze mnie tu pare dni nie bylo takie tempo macie;)

No u mnie tak sobie..jak mam byc szczera..wczoraj mialam obciazenie glukoza w koncu mam to za soba ale meczylam sie mega. Raz mi cieplo raz cimno raz czuje ze mdleje..raz juz wszystko ok nie dobrze mi i tak w kolko...ale dalam rade..Cukier z palca na poczatku na czczo mialam 81 wiec spoko dzis dostalam juz wyniki pozostale wiec glukoza wszytsko okkkkkk morfologia tez okkkk ale jedyne co mnie martwi :(

Do góry