reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
to ja własnie ten nietrafiony też chyba z canpolu miałam
ja mam reczny z aventu i jakoś się u mnie sprawdził:)
Nie zauważyłam :)
Ale podobno te nasze niskie ciśnienie to nic fajnego, bo jak nagle skoczy to bardziej niebezpieczne ....

Tak, mi chodziło o ochraniacz :) Baldachimu nie przewiduję :)
baldachum mam po córce, wiec jak znajdę go to może na początek założymy:) akurat niebieski;P

A tak z jeszcze innej beczki, espumisan można w ciąży, nie wiecie?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
nie powiem ci czy można...a jak na ulotce piszą?

Młoddy tak szaleje ze niektóre kopniaki są bolesne;:szok:

Iwona, czyli polecasz ten ręczny z aventu? Bo ja się zastanawiam jaki. Elektryczne strasznie drogie, zakładając, że nie wiem jak będzie u mnie z karmieniem. A szkoda wydać 400zł i nie używać. A lepiej chyba ciut lepszy kupić niż byle co, co nie działa. Męczące to jest?

Co do laktatora to ja też chciałam już się zaopatrzyć ale kolezanka podpowiedziała że nie wiadomo czy mi się przyda więc po co wydawać pieniądze. A jak urodze i już będzie potrzebny to w każdej aptece się dostanie itd więc nie będzie problemu z kupnem. Więc chyba tak zrobię☺

Ja juz wije gniazdo wiec powoli kompletuje wszystko wiec wlasnie zamowilam z Aventu butelki smoczki elektryczny laktator sterylizator podgrzewacz etc etc, na niektorych stronach rzeczywiscie ceny baaardzo wysokie ale jako ciekawostka jak sie zarejestrujecie na stronie avent to potem wysylaja wam link pod ktorym maja znizki na niektore produkty. No i oprocz tego jak sie dobrze rozejrzec po niektorych sklepach internetowych to naprawde maja porzadna oferte korzystna cenowo

reklama
Co do laktatora to ja też chciałam już się zaopatrzyć ale kolezanka podpowiedziała że nie wiadomo czy mi się przyda więc po co wydawać pieniądze. A jak urodze i już będzie potrzebny to w każdej aptece się dostanie itd więc nie będzie problemu z kupnem. Więc chyba tak zrobię☺
ale to teraz pokaż mężowi jaki w razie czego ma Ci kupić bo jak będziesz miałam nawał w 3-4 dobie to raczej sama po niego nie pobiegniesz:)

Do góry