LuckyJuly2016
Fanka BB :)
A tak z jeszcze innej beczki, espumisan można w ciąży, nie wiecie?
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja mam reczny z aventu i jakoś się u mnie sprawdziłto ja własnie ten nietrafiony też chyba z canpolu miałam
baldachum mam po córce, wiec jak znajdę go to może na początek założymy akurat niebieski;PNie zauważyłam
Ale podobno te nasze niskie ciśnienie to nic fajnego, bo jak nagle skoczy to bardziej niebezpieczne ....
Tak, mi chodziło o ochraniacz Baldachimu nie przewiduję
nie powiem ci czy można...a jak na ulotce piszą?A tak z jeszcze innej beczki, espumisan można w ciąży, nie wiecie?
wyjmowane szczebelkiDziewczyny na co zwrócic uwagę kupując łóżeczko żeby był w nim możliwość odkrecenia boku?
Iwona, czyli polecasz ten ręczny z aventu? Bo ja się zastanawiam jaki. Elektryczne strasznie drogie, zakładając, że nie wiem jak będzie u mnie z karmieniem. A szkoda wydać 400zł i nie używać. A lepiej chyba ciut lepszy kupić niż byle co, co nie działa. Męczące to jest?
no własnie z aventu okja mam reczny z aventu i jakoś się u mnie sprawdził
baldachum mam po córce, wiec jak znajdę go to może na początek założymy akurat niebieski;P
nie powiem ci czy można...a jak na ulotce piszą?
Młoddy tak szaleje ze niektóre kopniaki są bolesne;
na kanty..my własnie kupilismy i szczęście że mam męża złotą rączkę. Tu gdzie stykają sie elementy pionowe z poziomymi okazało się że styki drapiąDziewczyny na co zwrócic uwagę kupując łóżeczko żeby był w nim możliwość odkrecenia boku?
ale to teraz pokaż mężowi jaki w razie czego ma Ci kupić bo jak będziesz miałam nawał w 3-4 dobie to raczej sama po niego nie pobiegnieszCo do laktatora to ja też chciałam już się zaopatrzyć ale kolezanka podpowiedziała że nie wiadomo czy mi się przyda więc po co wydawać pieniądze. A jak urodze i już będzie potrzebny to w każdej aptece się dostanie itd więc nie będzie problemu z kupnem. Więc chyba tak zrobię☺