margerrita
Fanka BB :)
@Iwona7510 to chcialas zamowic z Angli? bo ja polskiego nie znalazlam, a z tego chca 15 funtow za przesylke. duzo..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no wlasnie biore dha mama ,d3,folik i zelazo przepisal mi gin...a wizyte mam za tydzien wiec poki co jem migdaly,kszae gryszana,czekolada gorzka 70%magnez magnez kochana i dużo picia polecam
Co jest z Twoim suwaczkiem? Ja też mam na 20 lipca a jestem prawie w 25 tygHejka
ja mam termin na 20 lipca ale myślę że się to przeciągnie bo zawsze miałam długie cykle po 35dni wiec mogę nawet z 10 dni mieć to źle obliczone chociaż lekarz prowadzący twardo trzyma się daty ostatniej miesiączki,tylko ten na prenatalnych zwrócił uwagę że miałam długie cykle i cofnął wiek ciążowy o 5 dni,mimo że z pomiarów dzidziuś mieścił się w normie tygodniowej;-) tak że nie nastawiam się na nic,ale będę pewnie musiała przemęczyć chociaż połowę lipca
Flammie a Ty kiedy miałaś ostatnią miesiączkę o na kiedy masz termin?bo widzę po suwaczkach że jesteśmy identycznie;-)
ja też biorę dha mama a oprócz tego 4 tabletki magnezu:filomagno wlasnie biore dha mama ,d3,folik i zelazo przepisal mi gin...a wizyte mam za tydzien wiec poki co jem migdaly,kszae gryszana,czekolada gorzka 70%
o to tak jak mi z lekkim odchylenie na 14 lipcaa co do terminów to jeden lekarz mówi mi 26 lipca a drugi 15 lipca