Asia28BK
Fanka BB :)
no właśnie trzymają się terminu z OM to ja też się tego trzymam;-)Każdy lekarz liczy tygodnie ukończone...
I większość trzyma się terminu z OM bo usg to jest z granicą błędu...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no właśnie trzymają się terminu z OM to ja też się tego trzymam;-)Każdy lekarz liczy tygodnie ukończone...
nie martw sie...kupisz wszystko jeszcze masz czas...niektore z nas juz maja wszystko niektore nic niektore sa w polowie..wiec spokojnie ja stopniowo sobie zbieram wszystko...Czas leci a ja jeszcze nie mam nic dla malucha. Za tydzien dostanę pakę od bratowej po jej synku, ale co tam znajde to nie mam pojęcia. Póki co robię listę i poluję na okazję by kupić te najdroższe rzeczy jak wózek i łóżeczko..
a moja córka dziś 11Witam Was.
Ja ostatnio nawet nieźle sypiam, dzięki temu, że się nie stresuję leżeniem na plecach. Wprawdzie zdarza mi się leżeć na tzw pół plecach, pół boku, a to dużo daje, żeby biodra odpoczęło.
Wizytującym życzę udanych wizyt
Jutro mój syn kończy 18 lat Kiedy to zleciało ..... w niedzielę mamy imprezkę, cieszę się, bo czas szybciej zleci
Mój syn mnie zaskoczył, kupił małej prezent
Miłego dnia!!!!
magnez magnez kochana i dużo picia polecama wiecie co ja mam od 2 dni zanim wstanę mam tak silny skurcz w łydkach ze coś niesamowitego..aż wstać nie mogę..muszę dłużej poleżeć..pomasować rozmasować silny ból i dopiero wstaje i przez jeszcze jakiś moment aż kuśtykam..później przechodzi ale przez cały dzień czuje ze lekko bolą...nie wiecie co to może być?
ja wg om też mam na 26 lipca i zarówno lekarz liczył jak i babyboom suwak że to 23 tydzień i 2 dni wg usg mam 14 lipcaTy Asia masz dobry suwaczek jak na termin lipcowy? Ja jestem 24 tydz i 2 dzien a termin na 26 lipca, to Ty chyba sierpien?
z pierwszym się zgadzam, mój też liczy ukończone ale mój mi wpisał w kartę termin z usg, 14 lipca a że dwie poprzednie ciąże zakończyłam wg terminu usg (ok2-3 dni róznicy) to póki co trzymam się terminu wpisanego w kartę czyli usg. W szpitalu z kolei wiem, że licza wg OM i tak wpisują, moje dziewczynki obydwie wobec tego miały 37 tydzień zakończenia ciązy i komentowano,że moglam jeszcze "potzrymać" chociaż termin wpisany przez lekarza mojego wcale tak nie mówiłKażdy lekarz liczy tygodnie ukończone...
Niedobór magnezu ... dużo wody i dużo magnezu bierz a skurcze minaa wiecie co ja mam od 2 dni zanim wstanę mam tak silny skurcz w łydkach ze coś niesamowitego..aż wstać nie mogę..muszę dłużej poleżeć..pomasować rozmasować silny ból i dopiero wstaje i przez jeszcze jakiś moment aż kuśtykam..później przechodzi ale przez cały dzień czuje ze lekko bolą...nie wiecie co to może być?