reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Czas leci a ja jeszcze nie mam nic dla malucha. Za tydzien dostanę pakę od bratowej po jej synku, ale co tam znajde to nie mam pojęcia. Póki co robię listę i poluję na okazję by kupić te najdroższe rzeczy jak wózek i łóżeczko..

Czas leci a ja jeszcze nie mam nic dla malucha. Za tydzien dostanę pakę od bratowej po jej synku, ale co tam znajde to nie mam pojęcia. Póki co robię listę i poluję na okazję by kupić te najdroższe rzeczy jak wózek i łóżeczko..
nie martw sie...kupisz wszystko jeszcze masz czas...niektore z nas juz maja wszystko niektore nic niektore sa w polowie..wiec spokojnie;) ja stopniowo sobie zbieram wszystko...

a wiecie co ja mam od 2 dni zanim wstanę mam tak silny skurcz w łydkach ze coś niesamowitego..aż wstać nie mogę..muszę dłużej poleżeć..pomasować rozmasować silny ból i dopiero wstaje i przez jeszcze jakiś moment aż kuśtykam..później przechodzi ale przez cały dzień czuje ze lekko bolą...nie wiecie co to może być?

Dzień dobry!

U mnie pięknie, słonecznie 21 stopni w cieniu. Zaraz się chyba wybiorę na zakupo-spacerek ;)

Która pisała o nutelli? Takiego smaka teraz mam! A właśnie zjadłam 2 talerze żurku :p

Nieufna, czadowy misio, chyba będzie dobrym starszym bratem ;)

My nie mamy jeszcze nic, oprócz kilku ubranek, które nam wpadły w oko na ostatnich zakupach. Jakoś nie panikujemy, robimy listy co i ile potrzeba, żeby nie kupować za dużo, w euforii itd. Jest jeszcze trochę czasu, planujemy do końca maja już się skompletować.

My mamy termin na 22go, ale tak z 10dni wcześniej byłoby dobrze, po terminie to masakra, bo mąż będzie musiał iść do pracy niestety i będę sama :( tak, wiem, że są okolicznościowe, opieki itd, ale taki charakter pracy, że musi i już.

Byliśmy wczoraj w szkole rodzenia i jesteśmy bardzo zadowoleni. Ja to już całkiem mega :p Fajna położna, dużo opowiada itd. A tą poprzednią już poinformowałam, że się więcej nie zobaczymy... uf ;)

Witam Was.
Ja ostatnio nawet nieźle sypiam, dzięki temu, że się nie stresuję leżeniem na plecach. Wprawdzie zdarza mi się leżeć na tzw pół plecach, pół boku, a to dużo daje, żeby biodra odpoczęło.

Wizytującym życzę udanych wizyt:)

Jutro mój syn kończy 18 lat :p Kiedy to zleciało ..... w niedzielę mamy imprezkę, cieszę się, bo czas szybciej zleci :D

Mój syn mnie zaskoczył, kupił małej prezent:D

Miłego dnia!!!!
a moja córka dziś 11 :)

a wiecie co ja mam od 2 dni zanim wstanę mam tak silny skurcz w łydkach ze coś niesamowitego..aż wstać nie mogę..muszę dłużej poleżeć..pomasować rozmasować silny ból i dopiero wstaje i przez jeszcze jakiś moment aż kuśtykam..później przechodzi ale przez cały dzień czuje ze lekko bolą...nie wiecie co to może być?
magnez magnez kochana i dużo picia polecam:)

Każdy lekarz liczy tygodnie ukończone...
I większość trzyma się terminu z OM bo usg to jest z granicą błędu...

eiktkw7i1lgslap3.png
z pierwszym się zgadzam, mój też liczy ukończone ale mój mi wpisał w kartę termin z usg, 14 lipca a że dwie poprzednie ciąże zakończyłam wg terminu usg (ok2-3 dni róznicy) to póki co trzymam się terminu wpisanego w kartę czyli usg. W szpitalu z kolei wiem, że licza wg OM i tak wpisują, moje dziewczynki obydwie wobec tego miały 37 tydzień zakończenia ciązy i komentowano,że moglam jeszcze "potzrymać" chociaż termin wpisany przez lekarza mojego wcale tak nie mówił

reklama
Niedobór magnezu ... dużo wody i dużo magnezu bierz a skurcze mina

eiktkw7i1lgslap3.png

Do góry