reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Cześć dziewczyny :) dzisiaj tak ciepło że praktycznie cały dzień spędziłam na tarasie :) rano tylko obiad dla męża i relaks :) co do zakupów to ja też nie mam dużo rzeczy jeszcze. Na razie tylko łóżeczko, pościel i kilka ubranek po siostrzenicach. Ale jutro wybieram się na zakupy więc pewnie coś już kupię :D

reklama
Witajcie ☺☺
Ale piękna pogoda, w słońcu u mnie było 29 stopni! Szok ☺ dlatego skorzystałam i zrobiliśmy z M mały spacerek a teraz odpoczywam po obiedzie. Jeszcze się wybieram na małe zakupy ale to coś dla siebie chce kupić bo ciepło a ja nie mam w czym chodzić!
Bylam też na chwilę u dentysty bo coś mnie znowu ząb bolal ehhh i chcialam iść do internisty ale oczywiście rejestracji już nie było. Jutro ide. Chcę żeby mnie lekarz osluchal itd bo od Świat mam katar i trochę w gardle drapie, i nie wiem już sama czy przeziębienie bo nie przechodzi czy czasami moja alergia nie wróciła!!zawsze o tej porze roku się mecze z katarem i ze lzawieniem i już zapomniałam... Wolę w sumie to niż chorobsko.

Co do rzeczy dla dzidziusia to ja mam na razie trochę ubranek nowych i od szwagierki ale chcemy się niedługo wybrać obejrzeć wózki łóżeczka mebelki itd chciałabym w maju już mieć wiejszosc a na wszystko się czeka niestety☺jeszcze odświeżenie pokoiku.

Ja bym chciała ale kurczę boję się ze będzie za gorąco dla dziecka. A o sobie to już nie mówię morświn na plaży.

hmmm no właśnie ja tez nad tym myślę...z jednej strony chciałabym gdzieś lecieć odpocząć ale samolotem z takim maleństwem hmm nie za bardzo...autem nie wiem czy nie za długa podroż....męczarnia...wiec cos mi sie wydaje ze na początku coś w Polsce wymyslimy...może góry:)

a to ciekawe:

Pierwszy dzień lipca przywita nas średnio letnią temperaturą 24 stopni Celsjusza i nieco zachmurzonym niebem. Kolejne dni będą o wiele cieplejsze, między 2 a 10 lipca będzie 27-29 stopni Celsjusza. W połowie miesiąca dojdzie do ochłodzenia, będzie od 23 do 27 stopni Celsjusza. Po 20 lipca temperatura będzie wahała się od 23 stopni do nawet 31 stopni ciepła. Najcieplejszymi dniami lipca będą: 26, 27, 28, 29 lipca z temperaturami 29-31 stopni. W lipcu czeka nas więc co najmniej kilkudniowa fala upałów. Dodatkowym plusem jest fakt, że w lipcu większość dni będzie słoneczna, rzadko kiedy będzie pochmurno i szaro. Oczywiście będą pojawiały się też opady deszczu, jednak pomimo tego temperatura powietrza będzie wysoka, nie powinno być też ulewnych, kilkudniowych deszczy.

za dużo na sierpień nie znalazłam aleee
Sierpień zapowiada się nieco chłodniej, ale i tak bardzo ciepło. W pierwszej połowie miesiąca temperatura będzie wynosiła od 23 do 30 stopni ciepła, a w drugiej połowie sierpnia będzie od 21 do 26 stopni. Najcieplej zapowiada się więc końcówka lipca i sam początek sierpnia, kiedy nadejdzie dwu tygodniowa fala upałów. Wrzesień zapowiada się natomiast pogodnie, ale bez gorącej aury – będzie od 18 d 21 stopni ciepła, ale raczej bez opadów deszczu.

reklama
Do góry