Needi
Fanka BB :)
Ja też mama dha plus trzy tabletki magne b6ja też biorę dha mama a oprócz tego 4 tabletki magnezu:filomag
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też mama dha plus trzy tabletki magne b6ja też biorę dha mama a oprócz tego 4 tabletki magnezu:filomag
O której? Kurcze, z rana nic w tv nie ma zupełnie... tyle kanałów, a ja włączam dopiero popołudniuEj na TLC znowu puszczają porodówke i jak w pierwszej ciąży ryczałam to i teraz ryczęO:-)
a ja na bbc earth ogładałam cykl (już sie skończył) "najważniejsze 9 miesięcy". 3 odcinki były. Zrobiono długotrwałe badania matek które w ciązy były poddawane długiemu stresowi i te ze spokojnych ciąż a póżniej jak się rozwijały te dzieci od wieku niemowlęcego podorosłość. Zbadano, że stres w ciąży zmienia nawet DNA dziecka a to tylko jeden ze skutków ubocznych. Dlatego ja tak mocno reaguje na mamy które w ciąży znajdują sobie na siłe powody do nerwów Szkodliwośc nerwów porównywano do silnych środków toksycznychEj na TLC znowu puszczają porodówke i jak w pierwszej ciąży ryczałam to i teraz ryczęO:-)
Jest o 6 to sobie nagrywam ale po południu też puszczają. Muszę sprawdzić programO której? Kurcze, z rana nic w tv nie ma zupełnie... tyle kanałów, a ja włączam dopiero popołudniu
Iwona raczej nie ryczę tak że ciśnienie się podnosi tylko ze wzruszeniaa ja na bbc earth ogładałam cykl (już sie skończył) "najważniejsze 9 miesięcy". 3 odcinki były. Zrobiono długotrwałe badania matek które w ciązy były poddawane długiemu stresowi i te ze spokojnych ciąż a póżniej jak się rozwijały te dzieci od wieku niemowlęcego podorosłość. Zbadano, że stres w ciąży zmienia nawet DNA dziecka a to tylko jeden ze skutków ubocznych. Dlatego ja tak mocno reaguje na mamy które w ciąży znajdują sobie na siłe powody do nerwów Szkodliwośc nerwów porównywano do silnych środków toksycznych
ale ja to nie napisałam w stosunku do Ciebie nawiązałam tylko do ostatnio oglądanych programów o ciążach i porodachIwona raczej nie ryczę tak że ciśnienie się podnosi tylko ze wzruszenia
Ja wiem że nie do mnie tylko jak przeczytałam swoje to uznałam że ryczę to za duże słowo ;-)ale ja to nie napisałam w stosunku do Ciebie nawiązałam tylko do ostatnio oglądanych programów o ciążach i porodach
Bo 24+1 to 25 tydzień...Co jest z Twoim suwaczkiem? Ja też mam na 20 lipca a jestem prawie w 25 tyg
Z usg też mi ten termin wychodzi
Ja się dziś opalałam tak gorąco:-)
Upiekłyśmy z Martynką babeczki marchewkowe i miałyśmy piknik
Na obiad planuję dziś grill :-)