Needi
Fanka BB :)
Ja też mama dha plus trzy tabletki magne b6ja też biorę dha mama a oprócz tego 4 tabletki magnezu:filomag
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też mama dha plus trzy tabletki magne b6ja też biorę dha mama a oprócz tego 4 tabletki magnezu:filomag
O której? Kurcze, z rana nic w tv nie ma zupełnie... tyle kanałów, a ja włączam dopiero popołudniuEj na TLC znowu puszczają porodówke i jak w pierwszej ciąży ryczałam to i teraz ryczęO:-)
a ja na bbc earth ogładałam cykl (już sie skończył) "najważniejsze 9 miesięcy". 3 odcinki były. Zrobiono długotrwałe badania matek które w ciązy były poddawane długiemu stresowi i te ze spokojnych ciąż a póżniej jak się rozwijały te dzieci od wieku niemowlęcego podorosłość. Zbadano, że stres w ciąży zmienia nawet DNA dziecka a to tylko jeden ze skutków ubocznych. Dlatego ja tak mocno reaguje na mamy które w ciąży znajdują sobie na siłe powody do nerwówEj na TLC znowu puszczają porodówke i jak w pierwszej ciąży ryczałam to i teraz ryczęO:-)
Jest o 6 to sobie nagrywam ale po południu też puszczają. Muszę sprawdzić programO której? Kurcze, z rana nic w tv nie ma zupełnie... tyle kanałów, a ja włączam dopiero popołudniu![]()
Iwona raczej nie ryczę tak że ciśnienie się podnosi tylko ze wzruszeniaa ja na bbc earth ogładałam cykl (już sie skończył) "najważniejsze 9 miesięcy". 3 odcinki były. Zrobiono długotrwałe badania matek które w ciązy były poddawane długiemu stresowi i te ze spokojnych ciąż a póżniej jak się rozwijały te dzieci od wieku niemowlęcego podorosłość. Zbadano, że stres w ciąży zmienia nawet DNA dziecka a to tylko jeden ze skutków ubocznych. Dlatego ja tak mocno reaguje na mamy które w ciąży znajdują sobie na siłe powody do nerwówSzkodliwośc nerwów porównywano do silnych środków toksycznych
ale ja to nie napisałam w stosunku do CiebieIwona raczej nie ryczę tak że ciśnienie się podnosi tylko ze wzruszenia
Ja wiem że nie do mnie tylko jak przeczytałam swoje to uznałam że ryczę to za duże słowo ;-)ale ja to nie napisałam w stosunku do Ciebienawiązałam tylko do ostatnio oglądanych programów o ciążach i porodach
Bo 24+1 to 25 tydzień...Co jest z Twoim suwaczkiem? Ja też mam na 20 lipca a jestem prawie w 25 tyg
Z usg też mi ten termin wychodzi
Ja się dziś opalałam tak gorąco:-)
Upiekłyśmy z Martynką babeczki marchewkowe i miałyśmy piknik
Na obiad planuję dziś grill :-)