reklama
Flammie
Fanka BB :)
nieufna, super pluszak
Powodzenia na wizytyach!
Od wczoraj mam niektrolowanego smaka na jabłka, ale koniecznie takie twardawe, słodkie i soczyste
Ja wiem, że będą mnie rozpakowywać 2 tyg przed terminem o ile nie będzie niespodzianki wcześniej, czyli gdzieś między 6-13 lipca... to już tak niedługo
Powodzenia na wizytyach!
Od wczoraj mam niektrolowanego smaka na jabłka, ale koniecznie takie twardawe, słodkie i soczyste
Ja wiem, że będą mnie rozpakowywać 2 tyg przed terminem o ile nie będzie niespodzianki wcześniej, czyli gdzieś między 6-13 lipca... to już tak niedługo
Asia28BK
Hejka
ja mam termin na 20 lipca ale myślę że się to przeciągnie bo zawsze miałam długie cykle po 35dni wiec mogę nawet z 10 dni mieć to źle obliczone chociaż lekarz prowadzący twardo trzyma się daty ostatniej miesiączki,tylko ten na prenatalnych zwrócił uwagę że miałam długie cykle i cofnął wiek ciążowy o 5 dni,mimo że z pomiarów dzidziuś mieścił się w normie tygodniowej;-) tak że nie nastawiam się na nic,ale będę pewnie musiała przemęczyć chociaż połowę lipca
Flammie a Ty kiedy miałaś ostatnią miesiączkę o na kiedy masz termin?bo widzę po suwaczkach że jesteśmy identycznie;-)
ja mam termin na 20 lipca ale myślę że się to przeciągnie bo zawsze miałam długie cykle po 35dni wiec mogę nawet z 10 dni mieć to źle obliczone chociaż lekarz prowadzący twardo trzyma się daty ostatniej miesiączki,tylko ten na prenatalnych zwrócił uwagę że miałam długie cykle i cofnął wiek ciążowy o 5 dni,mimo że z pomiarów dzidziuś mieścił się w normie tygodniowej;-) tak że nie nastawiam się na nic,ale będę pewnie musiała przemęczyć chociaż połowę lipca
Flammie a Ty kiedy miałaś ostatnią miesiączkę o na kiedy masz termin?bo widzę po suwaczkach że jesteśmy identycznie;-)
madziolina_p
Ty Asia masz dobry suwaczek jak na termin lipcowy? Ja jestem 24 tydz i 2 dzien a termin na 26 lipca, to Ty chyba sierpien?
Flammie
U mnie to był 12.10.15. Termin też mam na 20 lipcaFlammie a Ty kiedy miałaś ostatnią miesiączkę o na kiedy masz termin?bo widzę po suwaczkach że jesteśmy identycznie;-)
Asia28BK
no właśnie ja mam licząc z ostatniej miesiączki 12 pażdziernika na 20 lipiec,a po przesunięciu na 25 ale już się trochę w tym gubie,bo lekarze mówią na wizytach o tygodniach zakończonych a nie trwającychsama już nie wiemTy Asia masz dobry suwaczek jak na termin lipcowy? Ja jestem 24 tydz i 2 dzien a termin na 26 lipca, to Ty chyba sierpien?
to ja tak samoU mnie to był 12.10.15. Termin też mam na 20 lipca
paula_dabro
Hej,
Ja juz po badaniu. Da sie wypić nie było zle gorzej pozniej wytrzymać te dwie godziny. Na szczęście Pani po godzinie wpuściła mnie do wolnego gabinetu i mogłam leżeć, był ze mna Maz wiec trochę pogadaliśmy, pośmialiśmy i jakoś minelo. Mam nadzieje ze wyniki bede ok i wtedy bedzie super.
Nieufna super misio, to słodkie ze strony syna ze kupił takiego pluszaka dzidziusiowi :-)
Dziewczynom którym sa w szpitalu lub chorują duzo zdrówka i szybkiego powrotu do domu
Miłego dnia
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Ja juz po badaniu. Da sie wypić nie było zle gorzej pozniej wytrzymać te dwie godziny. Na szczęście Pani po godzinie wpuściła mnie do wolnego gabinetu i mogłam leżeć, był ze mna Maz wiec trochę pogadaliśmy, pośmialiśmy i jakoś minelo. Mam nadzieje ze wyniki bede ok i wtedy bedzie super.
Nieufna super misio, to słodkie ze strony syna ze kupił takiego pluszaka dzidziusiowi :-)
Dziewczynom którym sa w szpitalu lub chorują duzo zdrówka i szybkiego powrotu do domu
Miłego dnia
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Flammie
No to teraz jeszcze się musimy rozpakować tego samego dnia heheto ja tak samo
Każdy lekarz liczy tygodnie ukończone...no właśnie ja mam licząc z ostatniej miesiączki 12 pażdziernika na 20 lipiec,a po przesunięciu na 25 ale już się trochę w tym gubie,bo lekarze mówią na wizytach o tygodniach zakończonych a nie trwającychsama już nie wiem
to ja tak samo
I większość trzyma się terminu z OM bo usg to jest z granicą błędu...
reklama
witajcieeee normalnie ciężko usiedzieć w pracy w taka pogodę
Dziewczynom lezącym w szpitalu życzę szybkiego powrotu do zdrowia i do domciu..
u mnie wszystko dobrze jejku jak czytam co niektore z Was maja to w szok jestem hihi my jeszcze mebelki musimy zamowic,wozek musimy zamowic mam pare ubranek kupionych i pare od siostry po malej pieluchy tetrowe duzoooo szczoteczka do czesania 2 pary skarpetek hihihih tak wiec wszystko stopniowo kupuje...teraz znowu cos kupie...za miesiac znowu i tak po malusie uzbiera
Dziewczynom lezącym w szpitalu życzę szybkiego powrotu do zdrowia i do domciu..
u mnie wszystko dobrze jejku jak czytam co niektore z Was maja to w szok jestem hihi my jeszcze mebelki musimy zamowic,wozek musimy zamowic mam pare ubranek kupionych i pare od siostry po malej pieluchy tetrowe duzoooo szczoteczka do czesania 2 pary skarpetek hihihih tak wiec wszystko stopniowo kupuje...teraz znowu cos kupie...za miesiac znowu i tak po malusie uzbiera