reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Hej witam sie chora. Kaszel mnie medzy 3 dzien a dzis doszla twmperatura. 39 mialam przed chwila, paracetamol, oklady, zimna kapiel. Jutro jak nie bedzie poprawy ide do lkearza. Super swieta. Mielismy jechachac do tesciow. Nic nie mam kupionego ani przygotowanego.... @julita test combasa robi sie dla wszystkich grup krwi. Konflikt serologiczny zdarza sie tez gdy masz krew +. Jak ma sie - to robi sie 3 x. Jak + to 2x.

Boszzze dziewczyny słuchajcie tego

JESTEM NAJGORSZĄ ŻONĄ NA ŚWIECIE.

Po południu do domu wchodzi mąż mój własny i coś tam nawijamy a on do mnie że
On: muszę być dla niego miła
Ja: czemu?
On: nie wiesz co dziś za dzień?
Ja: nie
On :24 marca...
Ja: no i...............o ku...wa o_O imieniny

Aż się płakałam że zapomnialam o imieninach męża. Mówił że moi rodzice dzwonili i bratowa z życzeniami i on myślał że jakąś niespodziankę z Martynką szykujemy.... ludzie :'(
No to ja, zważywszy że nie chciał nigdzie iść, mówię że zrobię mu ciasto z małą. A że mało co miałam w domu to zrobiłam biszkopt z masą czekoladową a że nie miałam czekolady gorzkiej to użyłam kinder czekolady....
Takiego ulepka nie da się zjeść. Przełkneliśmy po kawałku udając że zjadliwe
Katastrofa. Teraz co drugie słowo moje to przepraszam. Mówi że nic się nie stało i się tym nie przejmuje bo nie pierwszy raz (tak, pare lat temu też zapomniałam:-() ale czuję się fatalnie.
A żebyście już całkiem mnie potępiły to powiem że raz zapomniałam też o
rocznicy ślubu :'(

eeee mój też czasem świrował, bo np. zapomniałam coś mu kupić na imieniny a ma w Wigilię :D
przykra sytuacja, ale już było, co zrobisz :/

Hej witam sie chora. Kaszel mnie medzy 3 dzien a dzis doszla twmperatura. 39 mialam przed chwila, paracetamol, oklady, zimna kapiel. Jutro jak nie bedzie poprawy ide do lkearza. Super swieta. Mielismy jechachac do tesciow. Nic nie mam kupionego ani przygotowanego.... @julita test combasa robi sie dla wszystkich grup krwi. Konflikt serologiczny zdarza sie tez gdy masz krew +. Jak ma sie - to robi sie 3 x. Jak + to 2x.
współczuje choroby, przechodziłam to 2 tyg temu po paracetamolu tak się pociłam ze kilka razy pościel zmieniałam.
U mnie nie przeszło i niestety miałam antybiotyk.
Nie wiem czemu mi mój gin nie dał skierowania na to badanie, ostatnio mam na niego nerwa:/

Mój kiedyś miał pretensje, że zapomniałam o jego imieninach, ale on sam ich nie obchodzi... o moich pamięta już, po tych kilku latach, bo mam.charakterystyczne, ale kończy się na życzeniach, ewentualnie wyjściem gdzieś;)

Boszzze dziewczyny słuchajcie tego

JESTEM NAJGORSZĄ ŻONĄ NA ŚWIECIE.

Po południu do domu wchodzi mąż mój własny i coś tam nawijamy a on do mnie że
On: muszę być dla niego miła
Ja: czemu?
On: nie wiesz co dziś za dzień?
Ja: nie
On :24 marca...
Ja: no i...............o ku...wa o_O imieniny

Aż się płakałam że zapomnialam o imieninach męża. Mówił że moi rodzice dzwonili i bratowa z życzeniami i on myślał że jakąś niespodziankę z Martynką szykujemy.... ludzie :'(
No to ja, zważywszy że nie chciał nigdzie iść, mówię że zrobię mu ciasto z małą. A że mało co miałam w domu to zrobiłam biszkopt z masą czekoladową a że nie miałam czekolady gorzkiej to użyłam kinder czekolady....
Takiego ulepka nie da się zjeść. Przełkneliśmy po kawałku udając że zjadliwe
Katastrofa. Teraz co drugie słowo moje to przepraszam. Mówi że nic się nie stało i się tym nie przejmuje bo nie pierwszy raz (tak, pare lat temu też zapomniałam:-() ale czuję się fatalnie.
A żebyście już całkiem mnie potępiły to powiem że raz zapomniałam też o
rocznicy ślubu :'(
nie jesteś:) mi też zdarzało się zapomnieć

Witam się! Dziś idę do sklepu po resztę produktów na ciasto :D muszę balsam kupić na rozstepa, bo już skończył mi się wczoraj :( a tyyyyleee ludzi w sklepach. Masakra!

reklama
Cześć

Współczuję tym które mają zakupy do zrobienia. My z Martynką niedługo zaczniemy malować pisanki.

Do góry