SULKA nie wiem moz epowinnas to skonsultowac z innym lekarzem? Ja mialam jedynie co skierowanie na echo serduszka zeby sprawdzic zastawke...a puls mala miala wysokiiii 145malutka kochana..Ale nie czekalam nic weszlam dalam skierowanie i na miejscu mialam robione...Hej Dziewczyny.
Byliśmy parę dni temu na usg,i lekarz stwierdził,że serce Maluszka jest zbyt małe. Bije,tętno było 138. Widać jamy,ale nic więcej lekarz nie może dojrzeć. Mamy skierowanie na ech i dopplera,badania te pewnie będą dopiero w połowie kwietnia.
Czy któraś z Was spotkała się kiedyś z takim przypadkiem?
reklama
jedyne co Ci moge doradzic to porozmawiaj o tym z lekarzem,niech ci powie dlaczego tak jest co bedzie dalej....nie czytaj na necie tych wszystkich glupot . Ostatnio moj lekarz tez mi powiedzialani Agnieszko wiele informacji na internecie jest klamstwem..jesli ma jakies Pani pytania to prosze mowic smialo...Przeczytasz na necie 100000000 roznych takich albo podobnych przypadkow i co..bedziesz sie nakrecac...denerwowac.martwic..porozmawiaj z lekarzem dwoma..trzema..
Needi
Fanka BB :)
To już wszystko dobrze?Idę do domu
U mnie 220zł kosztuje to trzecie badanie
Needi
Ja nie miałam ale tak jak dziewczyny mówią może idź do innego lekarza.Hej Dziewczyny.
Byliśmy parę dni temu na usg,i lekarz stwierdził,że serce Maluszka jest zbyt małe. Bije,tętno było 138. Widać jamy,ale nic więcej lekarz nie może dojrzeć. Mamy skierowanie na ech i dopplera,badania te pewnie będą dopiero w połowie kwietnia.
Mam nadzieję że wszystko się ułoży.
witajcieeeeco u Was? Ja wlasnie jestem w biurze jeszcze jutro tez wpadnę na chwile..a dziś wizytaaaaaaaaaaaaaaaoby było wszystko okkka jak Wam ida przygotowania do swiat?
Powodzenia na wizycie.
U mnie przygotowań nie ma bo idziemy na krzywy ryj że tak powiem, do moich rodziców.
wszystko dobrze?Idę do domu
U mnie 220zł kosztuje to trzecie badanie
Witajcie☺☺
U mnie dzisiaj pięknie słoneczko od rana świeci aż chce się wyjść. My rano z M na zakupach byliśmy żeby kolejnej uniknąć, potem mąż okna wypucowal a ja pranie firanek itd. Cały czas coś sprzatamy i końca nie widać jeszcze jutro uprasowac i powiesić firanki ale to tesciowa się zadeklarowała ☺
Co do przygotowań to mimo iż jedziemy trochę do mojej mamy i trochę do teściów to będę jutro piekła mięso (już zamarynowane), placek i sałatke.
Na szczęście będę się tylko gościć to nie będzie tyle roboty co u siebie ☺
U mnie dzisiaj pięknie słoneczko od rana świeci aż chce się wyjść. My rano z M na zakupach byliśmy żeby kolejnej uniknąć, potem mąż okna wypucowal a ja pranie firanek itd. Cały czas coś sprzatamy i końca nie widać jeszcze jutro uprasowac i powiesić firanki ale to tesciowa się zadeklarowała ☺
Co do przygotowań to mimo iż jedziemy trochę do mojej mamy i trochę do teściów to będę jutro piekła mięso (już zamarynowane), placek i sałatke.
Hej Dziewczyny.
Sulka nie martw się na zapas, tylko musisz to sprawdzić i skonsultowac. Zrobią echo i dopplera i wszystko się wyjaśni na pewno to nic strasznego☺ glowa do góry. Tylko najgorsze to czekanie na badania...
Needi
Jaką sałatke robisz? Ja pomyślałam że upieke jeszcze babke i usmazy mąż jajka z wedlinami wielkanocneWitajcie☺☺
reklama
iwonaimaja
Nie robili żadnych badań jak zapytałam o usg to powiedzial ze nie będę robić więc zapytałam czy mogę iść do domu w środę mam wizytę u swojej lekarki