reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Hej Dziewczyny.

Byliśmy parę dni temu na usg,i lekarz stwierdził,że serce Maluszka jest zbyt małe. Bije,tętno było 138. Widać jamy,ale nic więcej lekarz nie może dojrzeć. Mamy skierowanie na ech i dopplera,badania te pewnie będą dopiero w połowie kwietnia.
Czy któraś z Was spotkała się kiedyś z takim przypadkiem?
SULKA nie wiem moz epowinnas to skonsultowac z innym lekarzem? Ja mialam jedynie co skierowanie na echo serduszka zeby sprawdzic zastawke...a puls mala miala wysokiiii 145:)malutka kochana..Ale nie czekalam nic weszlam dalam skierowanie i na miejscu mialam robione...

reklama
jedyne co Ci moge doradzic to porozmawiaj o tym z lekarzem,niech ci powie dlaczego tak jest co bedzie dalej....nie czytaj na necie tych wszystkich glupot . Ostatnio moj lekarz tez mi powiedzial:pani Agnieszko wiele informacji na internecie jest klamstwem..jesli ma jakies Pani pytania to prosze mowic smialo...Przeczytasz na necie 100000000 roznych takich albo podobnych przypadkow i co..bedziesz sie nakrecac...denerwowac.martwic..porozmawiaj z lekarzem dwoma..trzema..

Hej Dziewczyny.

Byliśmy parę dni temu na usg,i lekarz stwierdził,że serce Maluszka jest zbyt małe. Bije,tętno było 138. Widać jamy,ale nic więcej lekarz nie może dojrzeć. Mamy skierowanie na ech i dopplera,badania te pewnie będą dopiero w połowie kwietnia.
Ja nie miałam ale tak jak dziewczyny mówią może idź do innego lekarza.
Mam nadzieję że wszystko się ułoży.
witajcieeee:)co u Was? Ja wlasnie jestem w biurze jeszcze jutro tez wpadnę na chwile..a dziś wizytaaaaaaaaaaaaaaa:)oby było wszystko okkk:)a jak Wam ida przygotowania do swiat?

Powodzenia na wizycie.
U mnie przygotowań nie ma bo idziemy na krzywy ryj że tak powiem, do moich rodziców.

no jeszcze duzo czasu do badan ale dzieki trzymajcie kciuki oby bylo dobrze....Sluchajcie a WY macie robione na pewno badania TOXMO i co macie w wyniku napisane?

Witajcie☺☺
U mnie dzisiaj pięknie słoneczko od rana świeci aż chce się wyjść. My rano z M na zakupach byliśmy żeby kolejnej uniknąć, potem mąż okna wypucowal a ja pranie firanek itd. Cały czas coś sprzatamy i końca nie widać :( jeszcze jutro uprasowac i powiesić firanki ale to tesciowa się zadeklarowała ☺
Co do przygotowań to mimo iż jedziemy trochę do mojej mamy i trochę do teściów to będę jutro piekła mięso (już zamarynowane), placek i sałatke.
Na szczęście będę się tylko gościć to nie będzie tyle roboty co u siebie ☺

Hej Dziewczyny.

Sulka nie martw się na zapas, tylko musisz to sprawdzić i skonsultowac. Zrobią echo i dopplera i wszystko się wyjaśni na pewno to nic strasznego☺ glowa do góry. Tylko najgorsze to czekanie na badania...

Witajcie☺☺
U mnie dzisiaj pięknie słoneczko od rana świeci aż chce się wyjść. My rano z M na zakupach byliśmy żeby kolejnej uniknąć, potem mąż okna wypucowal a ja pranie firanek itd. Cały czas coś sprzatamy i końca nie widać :( jeszcze jutro uprasowac i powiesić firanki ale to tesciowa się zadeklarowała ☺
Co do przygotowań to mimo iż jedziemy trochę do mojej mamy i trochę do teściów to będę jutro piekła mięso (już zamarynowane), placek i sałatke.
Na szczęście będę się tylko gościć to nie będzie tyle roboty co u siebie ☺
Jaką sałatke robisz? Ja pomyślałam że upieke jeszcze babke i usmazy mąż jajka z wedlinami wielkanocne

reklama
Nie robili żadnych badań jak zapytałam o usg to powiedzial ze nie będę robić więc zapytałam czy mogę iść do domu w środę mam wizytę u swojej lekarki

Do góry