Fazerkamm, a dlaczego u Was ma przyjsc czas na regularne sprawdzanie przeplywow?
Nie spotkalam sie ale jezeli wyznacza Ci wizyte na jakis dalszy termin to moze sprobuj sprawdzic to wczesniej u innego lekarza, zebys sie nie denerwowala. U mnie np stwierdzono lozysko przodujace na jednym usg, a poszlam gdzies indziej to okazalo sie ze wcale przodujace nie jest, a na poprzednim badaniu musialsm miec akurat skorcz macicy ktory zlal sie na obrazie z lozyskiem. Tak ze glowa do gory, bo zle pomiary sie zdazaja. Trzymam kciuki za Twojego Skarba i za szybkie wyjasnienie tej sprawy.
Toxoplazmoze masz na mysli? Ja mialam 3krotnie. Za kazdym razem IgG pozytywne, a IgM "na granicy". W laboratorium twierdza ze to swiadczy o infekcji przebytej przed ciaza. A Ty jaki masz wynik?
Zwal na hormony ciazowe. Ja ostatnio jestem taaakaaa zapominslska ze glowa mala, a zwykle mam swietna pamiec. Jak sie umowie z kolezanka to 3 razy do niej dzwonie bo zapominam w jaki dzien mislam przyjsc. A wczoraj szlam na impreze urodzinowa. Najpierw kilka razy przegrzebywalam wiadomosci szukajac godziny, a w restauracji szlam kupic znajomej drinka i ledwo odeszlam od stolu to wracalam sie bo zapomnialam co ona chciala a przy samym barze tez musialam sie skupic zeby sobie przypomniec haha...
Moj by nie obchodzil imienin gdyby nie ja. Tylko ja i moja mama pamieta o nich. Jego rodzina nir obchodzi. On o moich zapomina wiec w imieniny mam zwykle focha