reklama
Cześć dziewczyny
W końcu udało mi się nadrobić zaległości jeśli chodzi o zabobony to też w nie nie wierzę. Pierwszy raz byłam chrzestną mojej siostrzenicy i też jako panna a dziś jestem mężatką i to w ciąży
Taka piękna pogoda dzisiaj że trzeba wybrać się na spacer
A co do skurczy to położna w szkole rodzenia mówiła że się pojawiają sie skurcze macicy przygotowujące do porodu ale powinny być bezbolesne.
W końcu udało mi się nadrobić zaległości jeśli chodzi o zabobony to też w nie nie wierzę. Pierwszy raz byłam chrzestną mojej siostrzenicy i też jako panna a dziś jestem mężatką i to w ciąży
Taka piękna pogoda dzisiaj że trzeba wybrać się na spacer
A co do skurczy to położna w szkole rodzenia mówiła że się pojawiają sie skurcze macicy przygotowujące do porodu ale powinny być bezbolesne.
Link do: Skurcze Braxtona-Hicksao dobrze wiedziec..czyli sa skurcze po 20 tygodniu ale nie musza sie pojawiac?
justa13323
Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny! :-) mam pytanko czy Wy zapisalyscie się już do szkoły rodzenia i czy wogole macie zamiar się zapisać?
Jakoś w 20tyg dzwoniłam do szpitala u nas w Bydgoszczy MSW jest dość popularne i nie ma możliwości opłacenia położnej a tak bardzo chciałam no cóż
Agula będziesz rodziła rodziła tym szpitalu? Ja myślę o Bizielu po raz 2.. chociaż cały czas szukam opini
reklama
Agula będziesz rodziła rodziła tym szpitalu? Ja myślę o Bizielu po raz 2.. chociaż cały czas szukam opini
Biziel jest u mnie na ostatnim miejscu. Słyszałam 9/10 złych opinii, ale za to oddział noworodkowy mają super. MSW podobno jest bardzo przyjazne i świetna opieka. Muszę tam podjechać jakoś za tydzień pooglądać
Właśnie o skurczach czytałam, że niby bezbolesne mają być, ale moja lekarka mi mówiła, że jak krótki ból to nic się nie dzieje.
Co do szkoły rodzenia to nie idę. Jest u nas za 500zł, ale ja nie mam pozwolenia od lekarza na ćwiczenia (tylko na basen) i połowa zajęć by mi odpadła.