reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Dziewczyny ja nie wierzę w takie zabobony żeby nie kupować wcześniej bo coś będzie nie tak. wole mieć wszystko przygotowane a nie martwić się czy zdarze przed porodem bo a nuz urodze wcześniej :)

reklama
aaaaaaaaaa czyli juz lepiej kupowac wszystko teraz..okkk ruszam na sklepy dziewczynyyyy!!!!!!!!!!!no i oczywiscie zmykam do domuuuuuuuu zycze WAM milego spokojnego weekendu:)przesylajac wam slodkie zdjecia noworodkowwwwwwwwwwww i tym akcentem was zegnam:)do spisanka moze w weekend:)
dziecko-88988944.jpg
5cc2c9f22c615c65d17ac11bfd2184f4976dc990.jpg

Załączniki

• dziecko-88988944.jpg
    dziecko-88988944.jpg
    49,7 KB · Wyświetleń: 414
  • 5cc2c9f22c615c65d17ac11bfd2184f4976dc990.jpg
    5cc2c9f22c615c65d17ac11bfd2184f4976dc990.jpg
    106,9 KB · Wyświetleń: 399
Ja też czekalam do badań połòwkowych żeby wiedzieć czy na pewno wszystko z dzidzia w porzadku i kupilam parę ciuszkow na wyprzedaży☺
W maju na pewno będę chciała kupić większość rzeczy typu wózek lozeczko meble do pokoju bo na niektóre czeka się długo to żeby wszystko było gotowe. A w kwietniu myślę żeby zacząć remont w pokoju dla Małego bo na razie mamy tam mały "pierdolnik"☺☺ malowanie itd żeby w maju był gotowy do urządzania ☺

aaaaaaaaaa czyli juz lepiej kupowac wszystko teraz..okkk ruszam na sklepy dziewczynyyyy!!!!!!!!!!!no i oczywiscie zmykam do domuuuuuuuu zycze WAM milego spokojnego weekendu:)przesylajac wam slodkie zdjecia noworodkowwwwwwwwwwww i tym akcentem was zegnam:)do spisanka moze w weekend:)Zobacz załącznik 750251 Zobacz załącznik 750252

tak mnie natchnal Twoj post a glownie te slodkie zdjecia ;) co sadzicie o sesji zdjeciowej noworodkowej? warto?

odebrałam wyniki moczu, niby wszystko ok tylko ph lekko podwyzszone i pojawiły się pierwszy raz fosforany bezpostaciowe - obfite... ktoś coś może wie ?????? reszta parametrów ok

Julka nie pomoge bo mnie wiązadla nie bolaly.. tez dzis mam do odebrania wyniki, znaczy się szwagier mi odebral i maz pojedzie do Niego o 22 jak skończy prace.. ciekawa jestem czy wsio ok..

Iwonaimaja och :( :( bidulka, zycze zeby szybko poszla sobie wstretna choroba.. zdrowka!!

reklama
Do góry