reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Dziewczyny ja nie wierzę w takie zabobony żeby nie kupować wcześniej bo coś będzie nie tak. wole mieć wszystko przygotowane a nie martwić się czy zdarze przed porodem bo a nuz urodze wcześniej :)

reklama
aaaaaaaaaa czyli juz lepiej kupowac wszystko teraz..okkk ruszam na sklepy dziewczynyyyy!!!!!!!!!!!no i oczywiscie zmykam do domuuuuuuuu zycze WAM milego spokojnego weekendu:)przesylajac wam slodkie zdjecia noworodkowwwwwwwwwwww i tym akcentem was zegnam:)do spisanka moze w weekend:)
dziecko-88988944.jpg
5cc2c9f22c615c65d17ac11bfd2184f4976dc990.jpg

Załączniki

• dziecko-88988944.jpg
    dziecko-88988944.jpg
    49,7 KB · Wyświetleń: 410
  • 5cc2c9f22c615c65d17ac11bfd2184f4976dc990.jpg
    5cc2c9f22c615c65d17ac11bfd2184f4976dc990.jpg
    106,9 KB · Wyświetleń: 391
Ja też czekalam do badań połòwkowych żeby wiedzieć czy na pewno wszystko z dzidzia w porzadku i kupilam parę ciuszkow na wyprzedaży☺
W maju na pewno będę chciała kupić większość rzeczy typu wózek lozeczko meble do pokoju bo na niektóre czeka się długo to żeby wszystko było gotowe. A w kwietniu myślę żeby zacząć remont w pokoju dla Małego bo na razie mamy tam mały "pierdolnik"☺☺ malowanie itd żeby w maju był gotowy do urządzania ☺

aaaaaaaaaa czyli juz lepiej kupowac wszystko teraz..okkk ruszam na sklepy dziewczynyyyy!!!!!!!!!!!no i oczywiscie zmykam do domuuuuuuuu zycze WAM milego spokojnego weekendu:)przesylajac wam slodkie zdjecia noworodkowwwwwwwwwwww i tym akcentem was zegnam:)do spisanka moze w weekend:)Zobacz załącznik 750251 Zobacz załącznik 750252

tak mnie natchnal Twoj post a glownie te slodkie zdjecia ;) co sadzicie o sesji zdjeciowej noworodkowej? warto?

odebrałam wyniki moczu, niby wszystko ok tylko ph lekko podwyzszone i pojawiły się pierwszy raz fosforany bezpostaciowe - obfite... ktoś coś może wie ?????? reszta parametrów ok

Julka nie pomoge bo mnie wiązadla nie bolaly.. tez dzis mam do odebrania wyniki, znaczy się szwagier mi odebral i maz pojedzie do Niego o 22 jak skończy prace.. ciekawa jestem czy wsio ok..

Iwonaimaja och :( :( bidulka, zycze zeby szybko poszla sobie wstretna choroba.. zdrowka!!

reklama
Do góry