reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
mniammmm...ja i tak już dziś nagrzeszyłam bo zjadłam kilka krówek i tego kebaba, a w nocy mi się śnił taki tort czekoladowy z wiśniami:oo:

A ja sie najadłam kiszonej kapusty i znow mam ekscesy w brzuchu :( chyba muszę przestać ja w takich ilościach jeść bo tak mi wiruje wszystko ze szok...

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

tak mnie natchnal Twoj post a glownie te slodkie zdjecia ;) co sadzicie o sesji zdjeciowej noworodkowej? warto?

Ja bardzo bym chciała taka sesje dla mojego Malucha. Dla mnie wydaje się że warto☺☺ musze powoli się tym zająć bo pewnie coś trzeba będzie zarezerwowac☺

Witam przyszłe mamusie. Ja rownież mam termin na lipiec 2016. Czy mogę dołączyć do Was na forum?

Witaj Olcia ☺☺ kolejna lipcoweczka ☺

reklama
Witajcie.

Nie odzywam się Ale podczytuje..
Dziś doczytałam spór na brzuszkach, wizję z fotelikiem..
Od siebie powiem Wam jedno: prowodyrki całej akcji Posuwa czy jak jej tam i Piczkowata (?) Nie pamiętam nickow - bez komentarza one jak i cała ta sytuacja. Żeby matka, matce takie rzeczy? Dramat. Współczuć sama nie wiem czego by należało tym dziewczynom. Ale cóż, trolle są, były i będą.
Proponuję nie dac się prowokować.

My w tym tygodniu mieliśmy polowkowe. 333 gramy zdrowego szczęścia :-)

Grzeszcie w granicach rozsądku :* ja dziś pojadlam pół pizzy i wcale nie mam wyrzutów sumienia :-)

Do góry