reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
mniammmm...ja i tak już dziś nagrzeszyłam bo zjadłam kilka krówek i tego kebaba, a w nocy mi się śnił taki tort czekoladowy z wiśniami:oo:

A ja sie najadłam kiszonej kapusty i znow mam ekscesy w brzuchu :( chyba muszę przestać ja w takich ilościach jeść bo tak mi wiruje wszystko ze szok...

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

tak mnie natchnal Twoj post a glownie te slodkie zdjecia ;) co sadzicie o sesji zdjeciowej noworodkowej? warto?

Ja bardzo bym chciała taka sesje dla mojego Malucha. Dla mnie wydaje się że warto☺☺ musze powoli się tym zająć bo pewnie coś trzeba będzie zarezerwowac☺

Witam przyszłe mamusie. Ja rownież mam termin na lipiec 2016. Czy mogę dołączyć do Was na forum?

Witaj Olcia ☺☺ kolejna lipcoweczka ☺

reklama
Witajcie.

Nie odzywam się Ale podczytuje..
Dziś doczytałam spór na brzuszkach, wizję z fotelikiem..
Od siebie powiem Wam jedno: prowodyrki całej akcji Posuwa czy jak jej tam i Piczkowata (?) Nie pamiętam nickow - bez komentarza one jak i cała ta sytuacja. Żeby matka, matce takie rzeczy? Dramat. Współczuć sama nie wiem czego by należało tym dziewczynom. Ale cóż, trolle są, były i będą.
Proponuję nie dac się prowokować.

My w tym tygodniu mieliśmy polowkowe. 333 gramy zdrowego szczęścia :-)

Grzeszcie w granicach rozsądku :* ja dziś pojadlam pół pizzy i wcale nie mam wyrzutów sumienia :-)

Do góry