reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
hahaha no właśnie szybko czas leci z jednej strony jest fto fajne..ale jak słyszę z eniektore z Was maja już większość rzeczy a ja niccccccccccccccccccccccccccc to mnie to przeraza;) nie lobię chodzi po galeriach wieczorem czy po pracy....

hahaha no właśnie szybko czas leci z jednej strony jest fto fajne..ale jak słyszę z eniektore z Was maja już większość rzeczy a ja niccccccccccccccccccccccccccc to mnie to przeraza;) nie lobię chodzi po galeriach wieczorem czy po pracy....
W czerwcu są letnie wyprzedaże
Nie kupuj wszystkiego teraz zostaw sobie trochę przyjemności na poźniej. Ja mam wszystko po Martynie ale lozeczko chcę nowe to może w maju...

Ja mam trochę bo mnóstwo dostałam od siostry, sama może z 5 rzeczy kupiłam. Wózek tez kupie dopiero pod koniec maja a w czerwcu to już kosmetyki, łóżeczko mam od kuzynki także tez nie musze kupować

no wlasnie tez chce poczekac na wyprzedaze...czyli to w czerwcu tak? Teraz kupie pare bodziaszkow..tak symbolicznieeeee;) ale w maju i czerwcu lozeczko komode...wszystkie dodatki wozeczek babcie kupuja:)

no wlasnie tez chce poczekac na wyprzedaze...czyli to w czerwcu tak? Teraz kupie pare bodziaszkow..tak symbolicznieeeee;) ale w maju i czerwcu lozeczko komode...wszystkie dodatki wozeczek babcie kupuja:)
Ale weź poprawkę na miesiąc ciąży żeby nie było za ciężko stać i np prasować. Kiedy masz termin?

reklama
Do góry