reklama
24.03.2016 mam wizyte u gin wiec poprosze go o zwolnienie lekarskieIle będziesz jeszcze pracować?
Needi
Fanka BB :)
W pracy szybciej leci. W pierwszej ciąży też długo pracowałam. A teraz nie mogę się zebrać żeby szafki umyć w kuchni ... taki leń24.03.2016 mam wizyte u gin wiec poprosze go o zwolnienie lekarskie
hahaha no właśnie szybko czas leci z jednej strony jest fto fajne..ale jak słyszę z eniektore z Was maja już większość rzeczy a ja niccccccccccccccccccccccccccc to mnie to przeraza nie lobię chodzi po galeriach wieczorem czy po pracy....
Needi
W czerwcu są letnie wyprzedażehahaha no właśnie szybko czas leci z jednej strony jest fto fajne..ale jak słyszę z eniektore z Was maja już większość rzeczy a ja niccccccccccccccccccccccccccc to mnie to przeraza nie lobię chodzi po galeriach wieczorem czy po pracy....
Nie kupuj wszystkiego teraz zostaw sobie trochę przyjemności na poźniej. Ja mam wszystko po Martynie ale lozeczko chcę nowe to może w maju...
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Ja mam trochę bo mnóstwo dostałam od siostry, sama może z 5 rzeczy kupiłam. Wózek tez kupie dopiero pod koniec maja a w czerwcu to już kosmetyki, łóżeczko mam od kuzynki także tez nie musze kupować
Needi
Ale weź poprawkę na miesiąc ciąży żeby nie było za ciężko stać i np prasować. Kiedy masz termin?no wlasnie tez chce poczekac na wyprzedaze...czyli to w czerwcu tak? Teraz kupie pare bodziaszkow..tak symbolicznieeeee ale w maju i czerwcu lozeczko komode...wszystkie dodatki wozeczek babcie kupuja
reklama