reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
aaaaaaa nie zrozumialam..czyli co kupic teraz juz pare rzeczy typu bodziaczki niektore..i w czerwcu kolejne..na wyprzedazach kosmetyki wiadomo w czerwcu bede kupowac..meble zamawiamy w maju i wozeczek w maju zamawiamy bo czeka sie 4 tygodnie..

Ja mam niestety manię czytania forów, których czytać nie powinnam. I drżę, czy, mimo dobrych wyników badań będzie na pewno wszystko ok. Dlatego miałam nie kupować nic, a tu co?Zaszalałam i praktycznie ubranek mam na rok. Wózek i resztę kupujemy pod koniec maja....
Codziennie modlę się i wierzę, że będzie dobrze.
A tu róż bijący po oczach hyhy

Załączniki

• 12833271_1133336513365371_389112853_n.jpg
    12833271_1133336513365371_389112853_n.jpg
    77 KB · Wyświetleń: 108
aaaaaaa nie zrozumialam..czyli co kupic teraz juz pare rzeczy typu bodziaczki niektore..i w czerwcu kolejne..na wyprzedazach kosmetyki wiadomo w czerwcu bede kupowac..meble zamawiamy w maju i wozeczek w maju zamawiamy bo czeka sie 4 tygodnie..
Kup tak żeby na miesiąc przed terminem mieć pare ciuszkow i spakowanà torbę. A w czerwcu zaczynają się wyprzedaże to sobie jakieś rampersy dokupisz czy czapeczkę.

Agnes ja bym na Twoim miejscu pomału juz kupowała bo coś wspominałaś ze wszystko będziesz musiała od podstaw kupić? zawsze to ci trochę ciuchow przybędzie a nie odczujesz finansowo. Ja się póki co wstrzymała bo wesele kosztuje , ale zaraz po nim będę chciała kupić kocyki, pościel do łóżeczka, ręczniki, parę ciuszków i grubsze zakupy to już końcem maja

Ja mam niestety manię czytania forów, których czytać nie powinnam. I drżę, czy, mimo dobrych wyników badań będzie na pewno wszystko ok. Dlatego miałam nie kupować nic, a tu co?Zaszalałam i praktycznie ubranek mam na rok. Wózek i resztę kupujemy pod koniec maja....

tez mam tyle rzeczy dla dzidzi ze szok ;) wiec nie jesteś sama ;) a ja już mam i wózek i łóżeczko ;)

reklama
Ja niby też mam wszystko a jakieś ciuszki podkupuje. I tak jak Ty mam nawyk czytania nieprzyjemnych forów nawet na bb. Nie róbcie tego bo to szkodzi

Do góry