reklama
Needi
Fanka BB :)
Farba jest jeszcze swierza. Odradzam i ja bym jeszcze przez dwa trzy dni tam nie siedziała za długo i nie wdychala.Tak zrobie, wczoraj tez nie spalam, teraz w nim siedze, ale chyba nie zaszkodzi?? :/
Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
to mam teraz stracha jak nie wiem co dzis nie spalam, ale siedzialam wczoraj troche no i dzis
Spokojnie, teraz farby schną bardzo szybko i już tak nie smierdzą. I mąż mi podpowiada, że te farby nie są toksyczne. Inaczej malarze dawno by padli
Tylko nie śpij tam ;-)
alinka
Witajcie dziewczyny po prawie dwutygodniowej przerwie, próbowałam nadrobić ale strasznie mi się oczy męczą więc po trochu.
Byłam na usg połówkowym u jakiegoś super ekstra profesora i wygląda oki, synuś ma już 470 gram.
Za tydzień ja do szpitala na profil cukrowy.
Byłam na usg połówkowym u jakiegoś super ekstra profesora i wygląda oki, synuś ma już 470 gram.
Za tydzień ja do szpitala na profil cukrowy.
Julka89.89
Cudzie trwaj..
witajcie. Ja wrocilam ze studiow. kurde mam jakieś depresyjne epizody. Boje się ze mnie na dobre zaatakuje. przed ciążą miałam z tym sporo problemów. uspokoiło się a teraz od paru dni znowu meczy.
reklama
alinka
Julka ja przed ciążą byłam na różnych lekach, między innymi antydepresanty więc wiem co przechodzisz...prawdę mówiąc czekam aż będe mogła wrócić do leków. chwilami bywa bardzo ciężko, a hormony tylko wszystko pogarszają niestety.witajcie. Ja wrocilam ze studiow. kurde mam jakieś depresyjne epizody. Boje się ze mnie na dobre zaatakuje. przed ciążą miałam z tym sporo problemów. uspokoiło się a teraz od paru dni znowu meczy.