reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Oj jak masz miżliwość to też bym się wstrzymała ze spaniem tam...

U mnie w brzuszku ksw ;) ależ się dzidzia uruchomiła po spacerze :)

Witajcie dziewczyny po prawie dwutygodniowej przerwie, próbowałam nadrobić ale strasznie mi się oczy męczą więc po trochu.
Byłam na usg połówkowym u jakiegoś super ekstra profesora i wygląda oki, synuś ma już 470 gram.
Za tydzień ja do szpitala na profil cukrowy.

witajcie. Ja wrocilam ze studiow. kurde mam jakieś depresyjne epizody. Boje się ze mnie na dobre zaatakuje. przed ciążą miałam z tym sporo problemów. uspokoiło się a teraz od paru dni znowu meczy.

Spać nie zamierzam absolutnie, już się wyniosłam do syna. Przeszczęśliwy jest, że hej..... Napisałam do swojego dr i odpisał, że dla małej to nie, ale może zaszkodzić mi ( nudności, wymioty). Pal licho mnie, mała najważniejsza.

reklama
witajcie. Ja wrocilam ze studiow. kurde mam jakieś depresyjne epizody. Boje się ze mnie na dobre zaatakuje. przed ciążą miałam z tym sporo problemów. uspokoiło się a teraz od paru dni znowu meczy.
Julka ja przed ciążą byłam na różnych lekach, między innymi antydepresanty więc wiem co przechodzisz...prawdę mówiąc czekam aż będe mogła wrócić do leków. chwilami bywa bardzo ciężko, a hormony tylko wszystko pogarszają niestety.

Do góry