reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Cześć. Martynka dziś zrobiła pobudke o 5:45. O radości. Teraz ogladamy Zakochany kundel.

Czy unikacie już spania na plecach? Ja mam ostatnio obsesję jak budze się na plecach
Niestety nie da sie tego uniknac..... Ja już chyba na razie mam dość internetu i w ogóle.?Z synem spałam normalnie nie martwiąc i nie stresując się tak jak teraz. Nie było internetu i czytania o wszystkim..... Niestety zdarza mi się obudzić na plecach i mam znowu z tego powodu się zamarwiać? Już mam chyba dosyć.....

Ostatnia edycja:
reklama
Needi, w pierwszej ciazy tez budziłaś się na brzuchu? Czy innym z Was też się to zdarzało i coś jest dziecku?

Cześć dziewczyny, ostatnio bolały mnie bardzo pachwiny oraz podbrzusze, wszystko ok wyszło z szyjka itp i ból lekarz stwierdził ze pewnie od zapalenia pęcherza bo w wynikach moczu leukocyty podwyższone i ślad białka. Tych boli nie wiązałam z zapaleniem bo nic nie czułam przy sikaniu itp. W piątek na noc wzięłam Monural i na drugi dzień ból pachwin przeszedł całkowicie ale pęcherz pobolewa przy poruszaniu sie. Czy ktoś stosował ten lek i po jakim czasie ustępują objawy ?

Needi nigdby nie spalam na plecach takze tego problemu nie mam, ja za to unikam spania na prawym boku bo podobno lepiej jest spac na lewym, z Maksiem tez ta schize mialam.. dodam tylko ze na plecach to tylko w pozycji polsiedzacej spalam jak kaszel mnie meczyl ;)
My ogladamy Psi Patrol :p

Madziolina_p wiesz ile my nocy przespalismy na podlodze zeby nauczyc mlodego spania w swoim pokoiku? Nie poddawaj sie! Chwile to potrwa ale warto! Dziecko pozniej spi lepiej i my rodzice bardziej sie wysypiamy :) trzymam kciuki by szybko sie udalo :)

Nieufna moim zdaniem nie ma co wariowac bo tym tylko szkodzimy dzidzi i sobie.. szczerze? Wychodze z założenia co ma byc to bedzie ale wierze w to ze wszystko będzie w porzadku :) u mnie szklanka zawsze do polowy pelna jest ;)

Witam sie niedzielne, u mnie zapowiada się sliczna pogoda wiec pewnie niedługo ruszymy gdzies na spacer :)
Milej, rodzinnej niedzieli wszystkim zycze :)

Witam w niedzielny poranek!!

Nieufna faktycznie przez ten internet mozna zwariowac. Sama juz przestalam czytac i sie stresowac. W poprzednich ciazach spalam na brzuszku i plecach, wszystko zalezalo jak mi bylo wygodnie ,dzieciaczki sa zdrowe.

Cos ostatnio malo zagladam , brak weny do tego maz sie zabral za remont mieszkania. Wiec sajgon w domu.

Dzis w IE jest dzien matki wiec jakies lody z mlodym, a po za tym brak wiekszych planow.

Ale to naturalne ze chcesz sie nacieszyc pokojem w nowym wydaniu wiec mysle ze tez nie ma co sie jakos totalnie alienowac;)
Spokojnie możesz przebywać przeciesz to nie farba olejna [emoji5] Te farby są na bazie wody i nie zawierają trujących substancji. Ja maluje ale obrazy (moja pasja i hobby) używam farb olejnych i terpentyny (rozpuszczalnik do farb) malowałam szczególnie dużo w poprzednich ciążach i dzieciaki zdrowe jak byk i talent po mamie nawet mają. Nie panikujmy ciąża to nie choroba!

reklama
Do góry