reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

U mnie też od kilku dni słabsze ruchy

Lizzy byliśmy dzisiaj w grill pub powinni jakieś cholowniki do ludzi pozniej załatwiać masakra dawno tak nie pojadlam teraz leżę a za 3h mają znajomi wpaść
Byliśmy tam tydzień temu ale miejsca nie było oby się tylko nie zepsuło z jedzeniem
Kiedyś lubialam do chińskiej obok hotelu chodzić ale się pogorszyli
albo Tobie smak się poprawił ;)

reklama
Ogólnie luteinę źle znoszę. Wkurza mnie,że lekarze nie robią konkretnego wywiadu zanim coś przepiszą a wszędzie pisze, że powinni. Miałam mega migreny przed ciążą w ulotce pisze, że takie kobiety nie powinny więc dostawać dużej dawki luteiny. Nikt oczywiście nie spytał a mi głowa to już chyba puchnie. Oprócz tego problemy z zakrzepami w żyłach- oczywiście ulotka o tym tez mówi. Nie mówiąc o tym,że bóle głowy i zawroty pisze: zgłosić natychmiast lekarzowi. Jak powiedziałam w szpitalu to lekarz na obchodzie tylko skomentował "dać coś pani na ten ból głowy". A ja przez całą ciąże nei czułam sie dotąd tak fatalnie jak od czasu brania luteiny

Dzięki za kciuki@@@
Z mała i ze mną wszystko git:D Więcej w wizytowym:)
Jedynie ja przybrałam 4kg i kurde balanse nie wiem od czego, ale dr powiedział, żeby się nie stresować.
Pan dr dał mi dzisiaj ulotkę i wiele informacji do poczytania właśnie na temat krwi pępowinowej. Powiedział, że do tej pory był do tego sceptycznie nastawiony, ale już wie, że to działa .... Musimy to z mężem obmysleć, pogadać itp.
Przytylas dlatego ze jestes w ciazy :) nie da rady nic nie przytyc podczas ciazy ;)
Pytanie do mam z grupą krwi ujemną, czy lekarz proponował podanie immunoglobuliny? Bo mnie o to pytał, tzn powiedział, że warto
Nie i nie widzę potrzeby podawania jak wszystko jest w porządku...
Witajcie☺
Plany na weekend? Mąż mnie ciągnie do galerii bo buty chciał sobie kupić. A przy okazji moze byśmy aparat kupioli bo potrzebujemy...tylko że mi się nie chce☺

Dziewczyny wiem że takie tematy już były ale teraz dopadlo mnie więc pisze. W sprawie ruchów malenstwa....od jakiś 3 tyg czuje ruchy z rozna intensywnością ale raczej kilka razy dziennie. A od wczoraj cisza...wczoraj może jakiś jeden bardzo delikatny poczulam albo mi sie wydawalo a dziś wcale. Martwie się :( czy to normalne?
Tez tak czasami miewam... raz synus jest bardziej aktywny raz mniej i nie czuje ruchow..
Bałam się ze to wody
Ja uplawow nie mam.
Słuchajcie a boli Was szyjka? Tzn tam mnie poprostu boli/rwie. Dziś się Wogole złe czuje...
Dzidzi dziś nie czułam, detektorem sprawdzałam ale nic nie sluszalam, ale nie nakrecam sie, wieczorem zobaczę. Chyba ze kopać zacznie.
Szyjka mnie nie boli ale czasami szycie po pęknięciu boli.

Ja mam bóle rwące w pachwinie lewej, dr powiedział, że to jakiś nerwoból, ucisk. Nic złego się nie dzieje...... My posprzątaliśmy, czekamy na meble( maja byc w ciagu kilku dni), brat moj robi, wiec luzik:)

ja ogolnie bolow nerek i innych nie bagatelizuje przeszlam w 2010 roku pewna traume z powodu nerek i od razu jak za boli lece do lekarza ;/

Lizzy byliśmy dzisiaj w grill pub
Nooo można tam pojeść ;) i bardzo smacznie. Oby nie było tak tylko na początku. My tam w chińskim koło hotelu byliśmy raz i jakoś nie przypadło nam do gustu. Chodziliśmy czasem do chińskiej koło leclerca, ale ostatnio koleżanka dostała zupę z robakiem... i już nie planujemy więcej i ostrzegam też ;)

reklama
Dziewczyny jak się zapatrujecie na spanie w nowo pomalowanym pokoju? Bo sie zastanawiam czy nam to nie zaszkodzi.....

Do góry